День зовнішньої розвідки України / фото president.gov.ua

Щорічно 24 січня у нашій країні відзначається День зовнішньої розвідки України. Українська зовнішня розвідка існує понад сто років, але професійне свято цієї структури з'явилося нещодавно - у 2018 році завдяки указу Петра Порошенка.

24 січня було обрано датою урочистості не просто так. Саме цього дня 105 років тому в 1919 році був створений перший підрозділ загальнодержавної розвідки Української Народної Республіки. Основним завданням структури було виявлення ворогів та союзників УНР.

У наші дні зовнішня розвідка виявляє та ліквідує загрози зовнішньої безпеки України, бореться з міжнародною злочинністю та незаконною міграцією, розкриває ворожі плани РФ. Під час повномасштабної війни робота розвідки особливо відповідальна та небезпечна. Ми зібрали гарні вітання для українських розвідників у віршах, прозі та картинках, щоб подякувати їм за нелегку працю.

Відео дня

Привітання з Днем зовнішньої розвідки України 2024

Розвідник, тебе від душі вітаю,

У професії важливої успіхів бажаю.

Здоров'я нехай буде міцним нехай буде,

Країна подвиг твій не забуде!

***

Це свято відзначає вся країна.

Будь завжди успішний, щасливий,

І до чужої біди співчутливий.

Нехай твоє здоров’я міцніє,

Радість життя нехай не меркне.

І любов’ю зігріває нехай сім’я

І повік не залишають нехай друзі.

***

Сьогодні свято твоє, розвіднику,

Ми вітаємо від душі,

Ти залишайся непомічений,

Справи з успіхом заверши!

Не обділить хай життя здоров’ям,

І не буде негод на шляху,

Бажаємо дружно ми, з любов’ю,

До своєї мрії бадьоріше лети!

***

Вітаю з Днем зовнішньої розвідки! Бажаю завжди бути в курсі всіх подій і вміти розплутувати будь-який клубок завдань. Успіхів, кмітливості і завзятості, а також впевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

***

Вітаю всіх українських розвідників з їх святом! Нехай ваша робота буде безпечною, а життя - щасливим. Спасибі вам за службу своїй батьківщині. Віримо, що Україна обов'язково переможе!

***

Військова розвідка - нелегка справа, але ти справляєшся з цією роботою на всі сто! Бажаю тобі багато сил, енергії, міцного здоров'я і мирного неба над головою! Нехай удача супроводжує тебе в твоєму нелегкій справі, а кожен день наповнюється новими успіхами і досягненнями!

З Днем зовнішньої розвідки України / фото ГУР України
З Днем зовнішньої розвідки України / фото president.gov.ua

Картинки З Днем розвідки України / фото Wikipedia
Картинки З Днем розвідки України / фото Wikipedia

Вас також можуть зацікавити новини: