Олег Винник презентував новий трек / фото УНІАН

Український співак Олег Винник презентував "стару" нову пісню "Безумная Любовь". Наживо композиція прозвучить сьогодні на великому сольному концерті артиста в столичному Палаці спорту.

Олег Винник – автор і виконавець близько сотні композицій, які вже почув світ. Однак, в архівах хітмейкера чимало пісень, які очікують "свого часу". Артист вирішив, що настав час познайомити слухачів з одним з ранніх треків "Безумная Любовь".

Читайте також"Оце круто!": Винник вразив фанатів несподіваним вмінням (фото)

"Сьогодні любов стала божевільною: холодною, жорстокою, цинічною, скороминущою, – зазначив Олег Винник. – Озираючись навколо, що ми маємо? – пристрасть, агресія, пошук власної вигоди ... Це реалії нашого світу, про які я не можу мовчати, і про яких вирішив в алегоричній формі сказати в своїй новій пісні".

У композиції можна почути відгомони естетики 80-х: впевнений танцювальний ритм і романтичний надрив. Наживо новий сингл прозвучить вже сьогодні, 21 листопада, в рамках великого сольного концерту Олега Винника в столичному Палаці спорту. Артист готує особливий номер для презентації треку. Пісня "Безумная Любовь" стане заголовною в турі 2020 року, який почнеться концертним марафоном по містах України з нагоди Дня закоханих і свята весни, а завершиться наступної осені в країнах Європи.