Потап прокоментував розпад групи "Время и Стекло" / УНІАН

Український репер Потап, який протягом 10 років був продюсером "Время и Стекло", прокоментував інформацію про розпад групи.

На своїй сторінці в Instagram артист опублікував епізод з відео, в якому Надя Дорофєєва та Позитив оголосили, що вони вирішили далі розвиватися окремо один від одного.

Читайте такожУсі у білизні та панчохах: MARUV показала уривок мегапровокаційного кліпу (відео)

Відео дня

"Время и Стекло - Фінальна похвала! Спасибі вам Надя Дорофєєва та Позитив за те, що зробили цим продюсером. Спасибі фанам за те, що полюбили авторство і новаторство. Це чортів великий щасливий кінець і новий початок. "Время и Стекло" - назавжди", - заявив Потап.

Свій коментар залишила і продюсер Ірина Горова.

"Надя, Льоша ..Якщо чесно, дуже важко підібрати правильні слова .. слова. Для мене ви не просто група - ви друзі, ви команда, частина родини. За ці 10 років ми пройшли через величезну кількість концертів, зйомок, примірок, поїздок .. десятки кліпів, пісень, премій, тисячі концертів, мільйон годин душевних розмов. Мені сумно. Я не думала, що буде так важко - на зйомках кліпу "Навсегда/Никогда", коли ми дивилися всі ці архівні кадри - мене захопила така ностальгія .. скільки всього було за ці 10 років!". - написала вона.

Як повідомляв УНІАН, гурт "Время и Стекло" припиняє своє існування.