ПТП і NK створили дует з учасників своєї команди

За результатами третього епізоду «нокаутів» на «Голосі країни-10» стали відомі імена усіх чвертьфіналістів команди ПТП та NK: Єрлан Баібазаров, Анастасія Картвелішвілі, Юлія Коровко, Катерина Степура та Максим Перепелиця потрапили до прямих ефірів. Несподіванкою програми стала пропозиція зіркових тренерів об’єднати двох учасників своєї команди у дует. Така зміна правил сталась на проекті вперше.

У студії «Сніданку з 1+1» тренер вокального шоу ПТП розказав, чому вони з NK вирішили змінити правила на шоу, а учасники ювілейного сезону - супермодель Катерина Степура та співаючий айтішник Максим Перепелиця, які відтепер змагатимуться за перемогу разом, вперше презентували спільну пісню у прямому ефірі ранкового шоу.

Ведучим ранкового шоу тренер зізнався, що виступами своїх підопічних на етапі “нокаути” залишився задоволений і продовжує спілкуватися та підтримувати навіть тих, хто не пройшов далі: «Учасники дуже старалися - я пишаюся кожним із них. Ми продовжуємо спілкуватися навіть поза межами шоу. Нашим головним завданням як тренерів було підготувати цих людей до майбутнього сценічного життя. У нас найдружніша команда, вони спілкуються один з одним, ми спілкуємось з ними - це найбільша наша перемога. Під час виступів мене найбільше здивувала Катя Степура. Багато хто говорив про неї, що вона модель, а не співачка, але вона своїм виступом усім довела, що її місце на проекті, тому ми і створили дует.  А ми ж знаємося на дуетах дуже добре, тому впевнені - вони ще здивують вас, і не раз», - зазначив тренер проекту.

Читайте такожШоу "Голос країни-10" переносити прямі ефіри у зв'язку із карантином

На запитання ведучих про те, чи готові були учасники до таких кардинальних рішень своїх зіркових тренерів, Катерина і Максим відповіли: «Це було несподівано, я могла розраховувала на все , але не на дует точно. Та попри все, я вважаю, що це дуже крута можливість здобути новий досвід для артиста, тому я максимально рада, что ПТП та NK прийняли таке рішення», - розказала Катя. «Я перед виходом на сцену нашої команди, сказав, що здається сьогодні щось буде незвичайне. Зараз впевнений, що тепер у нас є ще одна подвійна сила у команді», - додав Максим.

Учасники зізналися, не дивлячись на те, що проживають у сусідніх будинках, вони спілкуються та репетирують виключно в онлайн форматі. Тож сьогодні зробили виняток та ексклюзивно для глядачів «Сніданку» у прямому ефірі шоу вперше заспівали дуетом – вони виконали авторську пісню Катерини Степури про карантин.

Чи вдасться Катерині та Максиму перемогти у головній битві епохи, глядачі дізнаються незабаром.

Наступної неділі на глядачів чекає заключний епізод етапу «нокаутів» ювілейного сезону – за участь у прямих ефірах змагатимуться учасники команди Тіни Кароль.

Нагадаємо, у зв’язку з введенням та продовженням карантину через COVID-19 було внесено зміни до графіку трансляції шоу «Голос країни». Також стало відомо, що прямі ефіри вокального шоу відбудуться без глядачів у залі.