Серіал "Друзі" вважається одним з найпопулярніших / скріншот

Рівно 29 років, 22 вересня 1994 року, вийшла перша серія серіалу "Друзі". Кіноісторія, що підкорила серця мільйонів глядачів, отримала 10 сезонів і 236 епізодів. Актори, які зіграли головних героїв, досі залишаються популярними, хоч і трохи змінилися. Який вони нині мають вигляд - дивіться нижче.

Дженніфер Еністон

Актриса, яка зіграла Рейчел Грін, запам'яталася всім не тільки своєю неперевершеною грою. Еністон підкорила серця глядачів своєю неймовірною красою. Після прем'єри серіалу багато жінок мріяли бути на неї схожою і навіть просили перукарів робити їм зачіску "як у Рейчел".

Дженніфер Еністон тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Нині актрисі 54 роки. Вона не припиняє зніматися в кіно, її кар'єра не згасла. Еністон має прекрасний вигляд, зірка займається спортом і може похвалитися чудовою фігурою. 

Відео дня

Ліза Кудроу

Актриса зіграла у серіалі Фібі - дівчину з незвичайним характером і гарним почуттям гумору. Кудроу вдало перевтілилася в образ і стала справжньою зіркою завдяки цій ролі. При цьому актриса не стала "заручницею" свого персонажа.

Ліза Кудроу тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Зараз Кудроу 60 років, вона знімається в серіалах і часто з'являється на екранах. Звичайно, вік бере своє, а тому актриса трохи змінилася. Однак вона досі вражає фанів своєю красою.

Кортні Кокс

Актриса, яка зіграла Моніку Геллар, часто змінювала імідж в серіалі. Вона носила коротку стрижку, потім відпускала волосся, після чого знову приміряла щось нове. Однак глядачі любили усі її образи.

Кортні Кокс тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Нині Кокс 59 років. Декілька років тому вона приголомшила фанів тим, що стала невпізнанною. У гонитві за красою актриса зважилася на "пластику", проте зараз їй вдалося зупинитися.

Метт Леблан

Він виконав роль Джоуї Трібіані - молодого актора, який став ловеласом і ніколи не ділиться їжею. Леблан став головним улюбленцем глядачок, а його жарти досі пам'ятають фани. Акторові вдалося максимально розкрити свого персонажа.

Метт Леблан тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Зараз Леблану 56 років. Він трохи погладшав, але це його зовсім не псує, вважають шанувальники. Актор продовжує зніматися і ходити на телешоу. При цьому Леблан займається громадською діяльністю і допомагає дітям.

Девід Швіммер

Актора, який зіграв сором'язливого Росса Геллара, досі "шиперять" з Еністон, адже їхні персонажі показали у серіалі неймовірну історію кохання. Швіммер не боявся здаватися смішним і вдало показував емоції свого героя. 

Девід Швіммер тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Зараз йому 56 років, він практично не постарів. Актор продовжує працювати у кіноіндустрії та знімається в серіалах. При цьому Швіммер заснував фонд, який допомагає жертвам насильства.

Меттью Перрі

Актор, який зіграв Чендлера Бінга, не зміг впоратися зі славою і великими грошима, які йому приніс серіал. Він почав пити і вживати наркотики. Однак Перрі усе ж опанував себе і "зав'язав".

Меттью Перрі тоді і зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Зараз йому 54 роки. Через залежність у актора були великі проблеми зі здоров'ям. Він пише книгу про серіал, а декілька років тому знімався в нових проектах.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про цікаві кіноляпи у серіалі "Друзі", які ви точно їх не помічали.

Вас також можуть зацікавити новини: