Легендарний трилер з Ентоні Хопкінсом і Джоді Фостер вийшов на екрани в далекому 1991 році / скріншот

Любите полоскотати нерви, але втомилися від зомбі і монстрів? Подивіться трилери. УНІАН зібрав 5 кращих трилерів, які ви будете дивитися на одному диханні.

"Мовчання ягнят"

Легендарний трилер з Ентоні Хопкінсом і Джоді Фостер вийшов на екрани в далекому 1991 році. Історія про агента ФБР Клариссу Старлінг, яка розслідує справу про моторошні вбивства, мало кого залишить байдужим. Пошуки кровожерного маніяка приведуть її до Лектора Ганнібала - вбивці, який їв людей. 

"Сім"

Фільм був представлений в 1995 році. У ньому знялися Бред Пітт і Морган Фрімен. Фільм розповідає історію двох детективів, які шукають серійного маніяка. Вбивця обирає жертв на основі біблійних гріхів. Несподівані повороти сюжету вас точно здивують. 

"Острів проклятих"

Фільм 2010 року, в якому знявся Леонардо Ді Капріо, вважається одним з найцікавіших психологічних трилерів. У ньому розповідається про судового пристава, який відправився в психіатричну лікарню. Ви будете дивитися "Острів проклятих", затамувавши подих до самого останнього кадру, фінал вас точно здивує і навіть шокує.

"Загублена"

У фільмі 2014 року знялися Бен Аффлек, Розамунд Пайк і Керрі Кун. Історія про жінку, яка раптово зникла, здивує навіть найвибагливішого глядача.

"Серце Ангела"

Фільм з Міккі Рурком і Робертом Де Ніро вийшов ще в далекому 1987 році. Містика, детектив, фільм-загадка - все це про трилер "Серце Ангела". Робота Алана Паркера стала культовою, вам точно варто подивитися цей фільм, якщо ви його ще не бачили.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про 7 найкращих фільмів усіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: