У фільмі розповідатиметься про те, як розлучення Деппа і Херд стало справжнім феноменом / фото - ua.depositphotos.com

На YouTube-каналі Netflix з'явився трейлер фільму про скандальне розлучення і судові "розбірки" між актором Джонні Деппом і його колишньою дружиною Ембер Херд. 

Фільм, який складатиметься з трьох серій, вийде на стрімінговому сервісі вже скоро. Прем'єра намічена на 16 серпня цього року.

"Депп проти Херд" досліджує сумнозвісну справу про наклеп, яка привернула увагу всього світу як перший судовий розгляд у TikTok, і ставить під сумнів природу правди, а також роль, яку вона відіграє в нашому сучасному суспільстві", - зазначено в описі до трейлера.

У фільмі буде розповідатися про те, як розлучення Деппа і Херд стало справжнім феноменом. Його обговорювали буквально всі. Користувачі записували свої огляди на кадри судових засідань, деякі цитати, озвучені під час слухань, стали мемами.

"Депп проти Херд" - трейлер фільму

Розлучення Деппа і Херд - що відомо

Актор Джонні Депп і Ембер Херд одружилися у лютому 2015 року. Вони прожили у шлюбі 15 місяців. Після цього Херд подала на розлучення, звинувативши актора в домашньому насильстві.

У листопаді 2020 року Депп програв у суді першу справу. Актор говорив, що Херд звинувачувала його в побоях, але насправді цього не було. За словами Деппа, його колишня дружина все вигадала і інсценувала.

На тлі всього цього кар'єра Деппа почала стрімко руйнуватися. Актора почали "скасовувати", його позбавляли ролей і не запрошували зніматися в рекламі. Наприклад, через суд з Херд він втратив роль у "Фантастичних звірях".

Під час слухань, які тривали майже два роки, було озвучено чимало одкровень. Так, Херд зізналася, що підклала в ліжко Деппа фекалії, коли той попросив її про розлучення. У 2022 році Депп виграв суд і закотив на честь цього "переможну вечірку". Його кар'єра знову пішла вгору, а Херд стала вигнанцем у Голлівуді.

Вас також можуть зацікавити новини: