Джуд Лоу може зіграти лиходія / фото instagram.com/lawjude

Британський актор Джуд Лоу може зіграти роль Капітана Гака у новій екранізації «Пітера Пена».

Читайте такожДжуд Лоу з'єднання явився в першому тизері серіалу "Третій день"Як пише Vogue.ua, зараз представники Disney ведуть переговори з актором з цього приводу.

Картина буде ігровим ремейком однойменного повнометражного мультфільму Disney.

Відео дня

Режисерське крісло займе Девід Лоурі, відомий за фільмами «Піт і його дракон», «Старий з пістолетом». Над сценарієм Лоурі буде працювати разом з Тобі Халбруксом, а продюсером виступить Джим Уітакер.

Казкова повість «Пітер і Венді» неодноразово екранізувалась, проте найуспішнішою до цих мор вважається мультиплікаційна адаптація Disney 1953 року.

Це історія про хлопчика Пітера Пена, який втік з дому незабаром після народження і відмовився дорослішати, оселившись в казковій країні Нетландії разом з іншими дітьми.

Якщо угода відбудеться, Джуд Лоу приєднається до Дастіна Хоффмана, Джейсона Айзекса і Гаррета Хедлунда, які виконали роль Капітана Гака в попередніх екранізаціях казкової повісті Дж. М. Баррі.

Нова кіно-адаптація буде транслюватися в кінотеатрах, і глядачі не зможуть переглянути її за підпискою на стримынговому сервісі Disney+.

Раніше УНІАН писав, що Бред Пітт зіграє головну роль у новому фільмі Девіда Литча.