До фіналу шоу "Холостяк 10" пройшли Даша й Дана / Скріншот

Сьогодні, 15 травня, о 19:00 на СТБ вийшов 11 випуск романтичного шоу "Холостяк 10". Головний герой проекту Макс познайомив трьох учасниць, які залишилися, зі своїми батьками. Все відбувалося у рідному місті холостяка — Одесі.

Читайте такожУчасниця шоу "Холостяк-10" заінтригувала новим фото

Після церемонії троянд шоу "Холостяк 10" залишила Віка.

Холостяк 10 випуск 11: як минуло знайомство з батьками Макса

З першою побачення у Макса було з Даною на березі моря. Потім він познайомив дівчину зі своїми батьками. Батько холостяка засумнівався, чи зможе у його сина і Дани щось вийти, адже і Макс, і вона — дуже сильні особистості. Мама головного героя шоу заявила, що дівчина ще не готова створювати сім'ю.

Потім холостяк зустрів Віку, він провів їй екскурсію аеропортом Одеси. Під час знайомства з батьками Макса був присутній і його друг. Всі відзначили, що Вікторія дуже себе нахвалювала.

З останньою холостяк провів час з Дашею. Спочатку дівчину зустрів друг Макса. При знайомстві з батьками на холостяка чекав сюрприз: він дізнався, що дівчина за фахом - актриса.

Як минула церемонія троянд?

Всі три дівчини на церемонії троянд помітно нервували. Першою Макс вручив квітку Даші. Дівчина була в обтислій червоній сукні, на обличчі — яскравий макіяж.

Другою до холостяка підійшла Дана, він покликав її на індивідуальне спілкування. Учасниця шоу для церемонії обрала ніжну молочну сукню, на обличчі — нюдовий макіяж. Макс нагадав, що під час знайомства з батьками дівчина поводилася стримано і продумано. Дана навіть засумнівалася в цей момент, що залишиться в проекті.

Наостанок холостяк покликав до себе Віку і зазначив, що дівчина часто хвалить себе і забуває про свої недоліки. Він не дав їй троянду — Віка поїхала додому.

Віка залишила шоу "Холостяк 10" / Скріншот

Хто залишився у проекті "Холостяк 10" та пройшов до фіналу

Дана — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ
Даша — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ

Холостяк 10 - дивитись онлайн 11 випуск - 15.05.2020

Як повідомляв УНІАН, після 10 випуску шоу "Холостяк" Макс вирішив попрощатися з Христиною — дівчина поїхала додому.