Макс прийняв рішення, що шоу залишає Христина / СТБ

У п'ятницю, 8 травня, відбувся 10 випуск українського романтичного шоу "Холостяк". Головний герой проекту Макс познайомився з родинами чотирьох дівчат.

Так, холостяк отримав можливість дізнатися багато нового про Христину, Дашу, Віку і Дану. Після чого він прийняв рішення, що шоу залишає Христина.

Христина залишила шоу "Холостяк" / Скріншот

Як пройшов 10 випуск шоу "Холостяк"

Спочатку Макс познайомився з матерями кожної з дівчат. Деякі з них, наприклад, мама Христини, засипали хлопця запитаннями.

Потім у холостяка було побачення з Дашею в Кривому Розі, під час якого він навчив дівчину водити авто. Таку ідею Максу подала мама дівчини. Після знайомства з родиною Даші Макс сказав, що йому навіть не хотілося залишати їхній будинок. Закінчився вечір пари пристрасними поцілунками.

Далі у холостяка було побачення з Вікою і знайомство з її родиною в Полтаві. Дівчина провела йому екскурсію містом, а потім пара взяла урок танців кізомба. У кінці знайомства Макс подарував троянду мамі Вікторії. Видно було, що він трохи розчарований побаченням з дівчиною.

Потім холостяк подарував фотосесію Дані. Пара розважалася у фотостудії, після чого вони провели час з батьками дівчини. Закінчилося побачення поцілунками з дівчиною.

Побачення з Христиною минуло в оточенні дітей, оскільки дівчина — аніматор. Після чого було знайомство з її батьками. Результат побачення — Макс задумався про нещирість Христини.

Христина — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ
Віка — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ
Дана — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ
Даша — учасниця шоу "Холостяк-10" / СТБ

Хто з учасниць "Холостяка-10" пройшов далі після випуску 10

Дарина, Віка і Дана наступного тижня, 15 травня, познайомляться з батьками Макса.

Дана, Віка і Даша познайомляться з батьками Макса в 11 випуску "Холостяка" / Скріншот

Холостяк 10 - дивитись онлайн 10 випуск - 8.05.2020

Як повідомляв УНІАН, головним героєм романтичного реаліті "Холостяк-10" став 34-річний пілот, власник льотної школи у США Макс Михайлюк. За його серце у проекті боролися 25 дівчат.