Кадр з фільму "Різдво на двох" / скріншот

Якщо всі класичні різдвяні фільми вже завчені напам'ять і хочеться чогось новенького, то радимо п'ять відносно нових фільмів, які точно варто подивитися перед святами. 

Святковий календар 

Мелодрама 2018 року. Головна героїня - Еббі. Дівчина завжди мріяла стати фотографом і подорожувати по світу, але замість цього їй доводиться займатися нудною роботою. Все змінюється, коли Еббі отримує в подарунок різдвяний календар своєї бабусі, який може передбачати майбутнє.

Нехай йде сніг

Мелодрама, комедія 2019 року. Сильна заметіль застає жителів Грейстауна зненацька: зупиняється рух транспорту, неможливо кудись вийти, залишається тільки перечікувати негоду вдома. Дівчина на ім'я Стюарт вирішує вибратися з застряглого в снігу поїзда, щоб зігрітися в найближчій закусочній. Вона й не здогадується, в яку пригоду це перетвориться. 

На місці принцеси

Мелодрама 2018 року. Герцогиня Монтенаро Маргарет незадовго до Різдва знайомиться з дівчиною з Чикаго, яка працює в пекарні. Маргарет вражена схожістю з цією дівчиною. Героїні вирішують "помінятися життями" на певний час. Тепер на працівницю пекарні чекає справжнє королівське життя, а герцогиня зануриться в будні "простих смертних". 

Ніколь

Фентезі, комедія 2019 року. Санта Клаус вирішує піти на пенсію і передати всі свої справи синові, але той не справляється з навантаженням. Тоді за справу береться сестра - дочка Санти. Тепер вона повинна не просто "не провалити Різдво", а ще й вперше в житті покинути Північний полюс, познайомившись зі світом людей. 

Різдво на двох

Кейт працює ельфом-аніматором у різдвяному магазині, але мріє співати на великій сцені. Походи на конкурси талантів не приносять великих успіхів без зв'язків і грошей, чим дівчина дуже засмучена. Вона веде закритий спосіб життя, мало з ким спілкується, ще й має проблеми зі здоров'ям.

З депресії їй допомагає вийти Том - хлопець-красень, який несподівано з'являється в її житті. Кейт здається, що він занадто ідеальний, щоб бути справжнім. 

Нагадаємо, названо 6 кращих новинок грудня 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: