Макс Михайлюк прокоментував секс-скандал, що вибухнув на проекті / прес-служба СТБ

Учасник шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк прокоментував секс-скандал, що вибухнув на проекті.

Пост-звернення до своїх шанувальників він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що він – не любитель соцмереж, а вже тим більше сміття і хати виносити не буде, але відчуває себе зобов'язаним перед аудиторією проекту, яка разом з ним весь сезон переживала і підтримувала головного героя.

Відео дня

Читайте такожУ новому сезоні серіалу "Бетвумен" поміняють головну героїню

"Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану учасницю, що зробив або не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії. Чесно, я не хочу цього хайпи, як хочуть інші. І як бачите, не все так погано у всіх. Я б навіть сказав, дуже добре. Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне. ... Я вдячний всім, хто проживає своє життя і не обговорює мою. Хто зі мною, не дивлячись на мій вибір і симпатії", - написав Михайлюк

Як повідомляв УНІАН, в ефірі пост-шоу "Холостяка-10" Даша, ледь стримуючи сльози, зізналася, що вони з Максом не разом. Після завершення проекту вони роз'їхалися: Макс займався своїми справами, а Даша поїхала до батьків. Все це час вони листувалися.

Через деякий час вони зустрілися, і Максим зізнався Даші, що у нього був секс з іншою учасницею шоу. Цього Даша не змогла йому пробачити, і вони розійшлися.