Майкл Кітон може знову одягнути костюм Бетмена / скріншот, Warner Bros. Pictures

Актор Майкл Кітон, відомий сьогодні за фільмами «Бердмен» та «Людина-павук: повернення додому», майже через 30 років може повернутися до ролі Бетмена.

Читайте такожФайтинг Injustice: Gods Among Us ставши безкоштовним на ПК та консолях

Як повідомляє The Wrap, Кітон веде з Warner Bros перемовини про участь у фільмі «Флеш», про однойменного супергероя всесвіту DC. Переговори знаходяться на дуже ранній стадії, немає жодної інформації про те, наскільки великою може бути роль Кітона.

Відео дня

Зазначається, що сюжет «Флеша» познайомить широку аудиторію з концепцією «мультивсесвіту», яка грає величезну роль в коміксах DC. «Мультивсесвіт» припускає існування безлічі паралельних реальностей, де існують різні втілення одних і тих же героїв.

Це дозволить Флешу зустрітися з втіленням Бетмена з фільмів Тіма Бертона, де Кітон зіграв головну роль, а глядачі зможуть побачити, що стало з Бетменом Кітона за 30 років. Теоретично, в мультивсесвіті можуть існувати і всі інші кіновтілення персонажа.

В основі сюжету «Флеша» буде лежати комікс «Парадокс Флешпоінта». Там головний герой вирушає в минуле, аби запобігти загибелі своєї матері, але випадково створює новий всесвіт.

Сольник про Флеша буде знімати режисер обох частин «Воно» Андрес Мускетті, головну роль виконає Езра Міллер, який дебютував як Флеш в «Лізі справедливості».

Майкл Кітон грав Бетмена у фільмах Тіма Бертона «Бетмен» 1989 року і «Бетмен повертається» 1992 року. Надалі студія вирішила усунути Бертона від продовжень, а Кітон відмовився зніматися в нових фільмах.