Серіал "Мертві хлопці-детективи" вийде вже в квітні 2024 року / скріншот з YouTube

Стрімінговий сервіс Netflix представив перший трейлер детективно-комедійного фентезі-серіалу "Мертві хлопці-детективи" (Dead Boy Detectives), знятого на основі однойменних персонажів коміксів DC від Ніла Ґеймана та Метта Ваґнера. Вже відомо, що події серіалу відбуватимуться у всесвіті іншого популярного серіалу Netflix – "Пісочний чоловік" (The Sandman), також за коміксами Ґеймана та Ваґнера.

В центрі сюжету серіалу "Мертві хлопці-детективи" – двоє молодих хлопців-найкращих друзів, Чарльз Роуленд та Едвін Пейн, які вирішили не входити в потойбічний світ і залишитися на Землі, щоб розслідувати злочини, пов'язані з надприродним.

Центральних персонажів в серіалі зіграли Джордж Рексстрю та Джейден Реврі, для яких обох це перші головні ролі в кар'єрах. Також в серіалі задіяна Кірбі Гауелл-Батист, яка повторить роль Смерті з серіалу "Пісочний чоловік".

Шоуранером серіалу виступив Стів Йокі, який до цього працював над такими шоу, як "Крик", "Надприродне", "Бортпровідниця" та "Фатальний патруль".

Перший сезон серіалу налічуватиме вісім епізодів, усі вони вийдуть одночасно на Netflix 25 квітня 2024 року.

Як раніше повідомляв УНІАН, також наразі у розробці перебуває другий сезону "Пісочного чоловіка". Його вихід очікується наприкінці 2024 року або на початку 2025 року.

Вас також можуть зацікавити новини: