Герої серіалу "Бріджертони" / Скріншот Instagram

Українська кінооператорка Діана Оліфірова відзняла деякі епізоди третього сезону серіалу "Бріджертони" від Netflix, прем'єра якого відбулася 16 травня.

Діана Оліфірова стала операторкою на зйомках 3 та 4 серії сезону. Режисер серіалу Ендрю Ан високо оцінив роботу Українки. На презентації картини він відзначив талант Діани та наголосив, що вона зробила вагомий внесок у стрічку.

Діана Оліфірова / Скріншот Instagram

"Дякую нашій операторці Діані Оліфіровій за її натхненність і талант", – написав Ендрю Ан у своєму Instagram.

Відео дня

Операторка здобула кіноосвіту у Київському національному університеті кіно, театру і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого. У своєму фотоблозі Оліфірова опублікувала світлини зі зйомок.

Діана Оліфірова на зйомках / Скріншот Instagram

Що відомо про серіал "Бріджертони"

Вперше на екранах серіал "Бріджертони" з'явився у 2020 році. За основу режисер використав однойменні романи Джулії Квінн. Події стрічки розгортаються у Лондоні епохи Регенства. Попри натяк на історію, у серіалі всі герої та події вигадані.

У третьому сезоні головною героїнею стає Пенелопа Фезерінгтон Наймолодша з сесьер врешті вирішує знайти чоловіка та вийти заміж. Водночас з Європи повертається Колін Бріджертон. Він допомагає своїй подрузі стати бажаною нареченою та вийти заміж. Однак під час їхнього спілкування Колін розуміє, що більше не вважає Пенелопу просто подругою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фільм Вігго Мортенсен відкриє цьогорічний кінофестиваль "Миколайчук OPEN".

Вас також можуть зацікавити новини: