Помер Олександр Гетманський / скріншот

Нещодавно стало відомо, що помер Олександр Гетманський - відомий український актор. На його рахунку 68 робіт в серіалах і фільмах. Найчастіше артиста можна було побачити в драматичних картинах українського виробництва. Розповідаємо про найвідоміші серіали за його участі.

Хазяйка

У телесеріалі "Хазяйка" Гетманський блискуче виконав роль мера міста Едуарда Володимировича. Тут він не був головним героєм, проте досить часто з'являвся в кадрі. Згідно з сюжетом, в провінційному містечку, яке очолював Едуард Володимирович, почалася нерівна боротьба між бандитами і чесними людьми. Мер у цій боротьбі по черзі примикав до тих, кого вважав для себе вигідним партнером.

Було у батька два сини

У цьому серіалі Гетманському дісталася головна роль. Згідно з сюжетом, Микола Бойцов - відомий бізнесмен і олігарх. Бойцов займається готельним бізнесом. Враховуючи його роки, він хотів би передати управління справами синам - їх у нього двоє - Антон і Віктор. Попри те, що вони - двійнята, в житті Антон і Віктор взагалі не мають нічого спільного. Рішення батька про передачу бізнесу створює певні проблеми в сім'ї.

Запитайте у осені

Головна героїня серіалу - Мілочка Подольська - молода дівчина, яка мріє пов'язати своє життя з творчістю. Однак її батьки і друзі не вважають захоплення музикою досить серйозним, щоб вступати до профільного вузу. 

Під тиском батьків дівчина вступає в "потрібний" інститут і йде по тому шляху, який вказали їй батьки. Однак відбувається це до того часу, поки вона не зустрічає літню актрису і співачку Оксану Тимофіївну - та дає їй кілька життєвих порад. У серіалі Гетманський зіграв головну роль.

Ментовські війни. Одеса

В українській адаптації популярного серіалу "Ментівські війни" Олександр Гетманський зіграв генерала. Варто відзначити, що йому досить часто давали ролі чиновників, правоохоронців або політиків, оскільки, як зазначали режисери, Гетманський володіє "відповідними даними" - стриманістю, серйозністю і суворим поглядом.

Центральна лікарня

У серіалі з Ахтемом Сейтаблаєвим Олександру Гетманському дісталася нехай і другорядна, але дуже зворушлива роль - він став лікарем швидкої допомоги. Для головних героїв він був порадником і підтримкою, тому без нього картина була б не такою душевною.

Раніше УНІАН писав, що у новій серії "Сімпсонів" висміяли Путіна і його довгий стіл.

Вас також можуть зацікавити новини: