Сам Крейг хотів би бачити в цьому амплуа кого завгодно, тільки не жінку \ фото REUTERS

Після виходу 25-го фільму бондіани під назвою "Не час помирати", в якому актор Деніел Крейг востаннє зіграв агента 007, в Мережі почали гадати, хто після нього отримає цю легендарну роль.

Зокрема, роль пророкують зірці серіалу "Бріджертони" Реге Пейджу, а сам Крейг хотів би бачити в цьому амплуа кого завгодно, тільки не жінку.

Альтернативну ідею запропонував актор Бен Уішоу. Він радить продюсерам франшизи придивитися до ЛГБТ-акторів. На його думку, такий вчинок був би сміливим і незвичайним, а значить, привернув би нову хвилю уваги до персонажа.

Відео дня

Читайте також"Не час помирати": у Лондоні пройшла прем'єра останнього Бонда з Крейгом (фото, відео)"Я дійсно вважаю, що ми повинні працювати над створенням світу, в якому кожен може грати кого завгодно. Це було б по-справжньому захоплююче, якби при виборі кандидата на таку роль сексуальна орієнтація не мала б значення. Думаю, це був би справжній прогрес", - сказав Уішоу в бесіді з журналом Attitude.

Зараз на цю роль з таким бекграундом найкраще підходять Люк Еванс, відомий за франшизою "Форсаж", а також Джонатан Бейлі з "Доктора Хто", вважає Уішоу. Він зазначив, що обидва актори сильно виросли в творчому плані за останні п'ять років і явно гідні зіграти Бонда, передає popcornnews.

Як повідомляв УНІАН, 28 вересня в Лондоні пройшла світова прем'єра нового фільму про агента британської розвідки Джеймса Бонда "Не час помирати".

"Не час помирати" - 25-й у серії фільмів про Бонда і п'ятий фільм бондіани, в якому головну роль виконав Деніел Крейг - вона стала для нього останньою. За словами продюсера франшизи Барбари Брокколі, заміну йому почнуть шукати тільки в наступному році.