Незабаром вийде продовження серіалу "Секс і місто" / фото instagram.com/justlikethatmax

Шанувальники серіалу "Секс і місто" продовжують стежити за новинами про продовження шоу. Цього разу приводом для обговорення в мережі стали знімки зі знімального майданчика, де Сара Джессіка Паркер (в серіалі - Керрі Бредшоу) цілується з чоловіком, і це не Кріс Нот (Містер Біг в "Сексі...").

Читайте такожСтало відомо, коли вийде новий сезон серіалу "Секс і місто"На опублікованих на сайті People знімках пара цілується і ніжно дивиться один на одного. Можливий новий коханий Керрі в "Сексі і місті" - чоловік, якого зіграє актор Джон Тенні, зірка серіалу "Шукач". 

Тепер фанати серіалу мізкують над тим, що ж сталося у стосунках Керрі Бредшоу і Містера Біга. 

Відео дня

"Секс і місто": що відомо про серіал

  • "Секс і місто" - американський серіал каналу HBO, створений Дарреном Старом. Він виходив з 1998 по 2004 рік. Телесеріал заснований на однойменній книзі журналістки й письменниці Кендес Бушнелл. 
  • Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг: вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Основний склад протягом усього серіалу залишався незмінним - Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Синтія Ніксон і Кім Кеттролл. Остання (виконавиця ролі Саманти) відмовилася від зйомок продовження серіалу.
  • У 2021 році почалася робота над продовженням "Сексу і міста"- серіалом "І просто так...".
  • Раніше HBO Max на своєму YouTube-каналі опублікував тизер перезапуску багатосерійної стрічки. Вийшов він недовгим, але інтригуючим.