На Netflix вийде серіал за мотивами фантастичної трилогії китайського автора Лю Цисіня \ фото REUTERS

Творці популярного серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Деніел Бретт Вайсс, знімуть для потокового сервісу Netflix новий серіал за мотивами фантастичної трилогії китайського автора Лю Цисіня.

Читайте такожNetflix відкрив безкоштовний доступ до кількох фільмів (список)Сторони вже уклали відповідний договір. Сценарій серіалу вони напишуть разом з Олександром Ву. Продюсерами екранізації виступлять Райан Джонсон і компанія Бреда Пітта Plan B, Цисінь приєднався до проекту в якості продюсера-консультанта, повідомляє Deadline.

Серіал буде заснований на трилогії, що включає "Задачу трьох тіл", "Темний ліс" і "Вічне життя Смерті". Це одна з найвідоміших фантастичних книжкових серій, яка принесла автору Лю Цисіню славу в Китаї і в усьому світі. Книги написані в 2006 році і розповідають про наслідки культурної революції в Китаї і секретний проект зі зв'язку з інопланетянами.

Відео дня

"Трилогія Лю Цисіна - це найамбітніша фантастика, яку ми читали, що переносить в 1960-ті і кінець часів, в початок зародження нашої маленької блакитної точки і на самий край Всесвіту. Ми готові присвятити наступні кілька років роботі над шоу", - зазначили Девід Беніофф і Д.Б. Уайсс.

У свою чергу автор трилогії Лю Цисінь заявив, що дуже поважає і вірить у творчу команду, що адаптує "Задачу трьох тіл" для телеаудиторії. Він зазначив, що хотів розповісти "історію, яка виходить за рамки часу і кордонів націй, культур і рас", ту історію, яка змушує задуматися над долею людства в цілому. "Я дуже радий, що нові та існуючі фанати по всьому світу дізнаються про цю історію на Netflix", - зазначив китайський письменник.

Дата виходу серіалу поки не повідомляється.

Новини, які можуть вас зацікавити: