Найсмішніші комедії про школу / скріншоти

Вже завтра настає 1 вересня, а разом з ним - час навчання і школи. У багатьох людей цей період викликає ностальгію за дитинством і юністю, а також за пригодами і авантюрам. Пропонуємо ТОП-5 фільмів про школу, які піднімуть настрій і точно скрасять вечір. З ними ви забудете про смуток!

"Дике дитя"

"Забійна" комедія з Еммою Робертс вийшла на екрани в 2008 році. Вона розповідає про 16-річну дівчину, яку всі знають як розпещену відірву. Їй доводиться відправитися до нової школи, щоб "виправити" свою поведінку.

Там дівчина-підліток розуміє, що не зуміє гнути свою лінію. Вчителі відмовляються вестися на її провокації і тоді "дикій дитині" приходить в голову ідея. Вона знаходить нових друзів і затіває нові капості.

"Круті дівчата"

Комедія з Ліндсі Лохан була представлена ще в далекому 2004 році. У фільмі показана "класична" історія про те, як дівчина-підліток йде до нової школи і намагається зайняти своє місце під сонцем. Юнацькі інтриги і розбиті серця, суперниці і скандали - життя 15-річної героїні круто змінюється в один момент.

Легкий фільм, який навіть зараз залишається популярним, навіює атмосферу шкільних років і викликає сміх. Разом з тим в кінострічці показано, як складно підліткам адаптуватися в нових умовах.

"Школа року"

Фільм з Джеком Блеком, що вийшов в 2003 році, розповідає про рокера, життя якого перетворилося на катастрофу. Головний герой розуміє, що його кар'єра зруйнована. У нього починається непростий період, який затьмарюють ще й борги. 

Через проблеми з грошима рокер вирішує стати вчителем у приватній школі. Спочатку його "спокушає" велика зарплата, проте незабаром герой розуміє, що нова робота йому подобається. Крім цього, музикант наважується на участь у конкурсі, перемога в якому допоможе йому закрити усі фінансові діри.

"Чумова п'ятниця"

Ще одна комедія з Ліндсі Лохан, яка вийшла на піку її слави - в 2003 році. Актриса зіграла школярку, яка сильно свариться зі своєю мамою. Одвічна проблема батьків і дітей отримує несподівану розв'язку. Одного ранку дівчинка прокидається в тілі матері і розуміє, що вони "помінялися місцями".

В ході фільму підліток стикається з дорослими проблемами. А мати дівчинки, яка прокинулася в тілі дочки, вчиться розуміти підліткові "драми". Чи зуміють вони знову повернутися до своїх тіл - дивіться у фільмі.

"Дуже погана училка"

"Розривна" комедія з Кемерон Діаз вийшла на екрани в 2011 році. Вона розповідає про вчительку, якій відверто плювати на свою роботу. Героїня зайнята тим, що намагається вирішити свої проблеми в особистому житті.

Раптово вчителька знайомиться зі своїм новим колегою - привабливим і багатим викладачем. Вона вирішується підкорити чоловіка, для цього "погана училка" хоче збільшити груди. Але грошей на операцію немає, тому їй доводиться терміново змінити своє ставлення до роботи, щоб отримати премію.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про нову комедію "Бродяга".

Вас також можуть зацікавити новини: