Як пройшов другий випуск "Танців з зірками" / фото 1 + 1

У неділю, 6 вересня, відбувся другий ефір найзапальнішого шоу країни "Танці з зірками".

Читайте також"Танці з зірками": хто покинув шоу після першого ефіру (фото, відео)

Ведучими шоу були незамінні Юрій Горбунов та Тіна Кароль. А ось почесний склад суддів трохи змінився. До Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса приєднався переможець минулого сезону Ігор Ласточкін.

УНІАН зібрав для вас виступи зірок на першому ефірі шоу "Танці з зірками"

Тарас Цимбалюк та Яна Заяц станцювали пристрасне танго. Під час однієї зі складних підтримок Яна ледь не впала.

Юлія Саніна та Дмитро Жук станцювали ніжну і водночас пристрасну румбу, щоб рок-діва змогла побороти невпевненість в собі.

Надія Мейхер і Кирило Васюк показали гарячу самбу. Пара танцювала під хіт Шакіри. Судді відзначили, що вперше хтось станцював сексуальніше самої Шакіри.

Санта Дімопулос і Максим Леонов приготували вальс. Судді порахували, що дівчина станцювала навіть краще свого партнера.

Дарина Петрожицька і Ігор Гелуненко продемонстрували ритмічний джайв. Пара трохи не потрапляла в музику, тому натрапила на критику з боку суддів.

Сергій Танчинець і Яна Цибульська перевтілилися в хіпі. Пара станцювала танго. При цьому вони отримали найменшу кількість балів.

Alyona Alyona і Юрій Гурич станцювали віденський вальс. Пара добре впоралася зі своїм завданням, тому Катерина Кухар стримала свою обіцянку і зачитала реп.

Арам Азуманян і Антоніна Руденко станцювали пасадобль і здивували суддів. Цього чоловіка тепер вважають секс-символом проекту.

Позитив і Юлія Сахневич вийшли на паркет з фрістайлом. Судді похвалили пару.

Сергій Мельник і Аделіна Делі станцювали квікстеп. Пару добре оцінили, а Кухар подарувала екс- "холостяку" іграшку Кена.

Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова показали романтичний квікстеп. При цьому вони вилетіли в другому ефірі шоу.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна станцювали джайв. Зірка перевтілилася в ревізора, одягнувши міні-сукню. Попри це судді залишилися не задоволені.

Слава Камінська та Дмитро Дікусар показали ча-ча-ча, яке дівчина повинна була станцювати ще в минулому сезоні. Але тоді вона отримала травму і припинила участь в шоу.

Олег Винник та Олена Шоптенко також станцювали ча-ча-ча. У пари багато шанувальників.

Інші новини по темі: