Дженніфер Лопес постала в пишній сукні Zuhair Murad з довгим шлейфом, вишивкою і вуаллю / фото planetakino.ua

"Вийду за тебе": чи варто дивитися найочікуваніший фільм лютого з Джей Ло (огляд)

17:20, 09.02.2022
6 хв.

У кінці 2021-го і на початку 2022-го мегапопулярна співачка Дженніфер Лопес опинилася в центрі уваги папараці. По-перше, знаменитість зійшлася з Беном Аффлеком і переживає новий цукерково-букетний період у стосунках через 17 років після розриву з ним. По-друге, вона знялася в головній ролі у фільмі "Вийду за тебе" (російською "Женись на мне", в оригіналі - Marry Me).

Ти можеш бути мегауспішною і неймовірно красивою, але від поразок на особистому фронті не застрахований ніхто - ніби свідчить романтична комедія "Вийду за тебе" з Дженніфер Лопес у головній ролі, співаком Малумою і актором Оуеном Вілсоном. Як втратити все і знайти одразу - про це одна з найбільш очікуваних кінокартин 2022 року.

УНІАН розповідає, чи варто дивитися фільм "Вийду за тебе" (Marry Me), які сцени викликають захоплення і чи вдалося Джей Ло зіграти покинуту з розбитим серцем.

Сюжет фільму "Вийду за тебе"

Не станемо зачаровувати і розповідати, що сюжет новий і незаїжджений. Навіть навпаки - сюжетна лінія до банальності проста. У кількох словах: вона (Кет Вальдес) - дуже успішна співачка, він (Бастіан) - теж зірка на піку популярності. За їхнім весіллям повинні були спостерігати онлайн 20 мільйонів шанувальників. Але замість цього фани побачили розгублену зраджену наречену, яка покликала випадкового псевдошанувальника (Чарлі) стати її чоловіком. Нескладно здогадатися, чим все закінчилося. Звичайно ж, хеппі ендом. Ось така казка…

Читайте також"І просто так...": чому мільйони фанатів плачуть над фіналом серіалу (огляд)

Цей сюжет у різних варіаціях "багата" - "простак" або навпаки вже неодноразово використовували в кіно, наприклад, у стрічках "Титанік", "П'ятдесят відтінків сірого", "Зіркова хвороба", "Щоденник пам'яті".

Тому ніяких несподіваних сюжетних поворотів і розв'язок глядач й не чекав. Особливо якщо бачив перед переглядом трейлер комедії.

Нагадаємо, що сценарій картини написали Джон Роджерс ("Вплив") і Тамі Сегер ("Як я зустрів вашу маму") за мотивами графічного роману Боббі Кросбі. Режисером стала Кет Койро ("Мертвий для мене", "Свайпнуті", "Річ у тобі").

Акторська гра: чи впоралася Джей Ло зі своєю роллю

Безсумнівно, Дженніфер Лопес - прекрасна співачка і актриса. За її плечима - роки виступів і зйомок, тому зіграти, по суті, саму себе - їй під силу. Як співчуваєш її героїні Кет у найсильнішій сцені фільму, коли вона залишається зовсім одна зі своєю образою і зрадою перед очима мільйонів глядачів. Який біль і розчарування читаються на її обличчі. Але вона, обожнювана багатьма зірка, просто не має права дати слабину. У підсумку з цього виходить дивовижна "подорож" в зовсім інше, раніше не відоме їй життя.

Джей Ло з легкістю перевтілюється на впевнену в собі зірку і вмить "перемикається", показуючи себе ніжною і вразливою, "простою", рідною і співчуваючою. Звичайно, дається взнаки і її акторський досвід: вона знімалася у фільмах "Анаконда", "Весільний переполох", "Давайте потанцюємо", "Шанувальник", "Почни спочатку", "Стриптизерки".

Малума - звичайно, красунчик. Він чудово вжився у роль співака-спокусника Бастіана, що розбив не одне серце. Його голос у картині зачаровує і, здається, що вже і сама ось-ось готова закохатися в цього красеня. До речі, до його зради глядач ставиться якось занадто рівно і навіть, здається, не тримає на нього зла. Можливо, вся справа в фіналі ромкома.

За сюжетом, героїня Джей Ло закохалася в простого вчителя математики Чарлі / фото planetakino.ua

Оуен Вілсон, який зіграв простого вчителя математики Чарлі і несподівано для самого себе став чоловіком відомої співачки, справжня знаменитість. Він давно зарекомендував себе як прекрасний актор. Зірка найбільш відомий за ролями в картинах "Північ у Парижі", "Марлі і я", "Ніч у музеї", "Готель Гранд Будапешт", "Блаженство", "Виходу немає", "Знайомство з Факерами". У "Вийду за тебе" він – простий персонаж, який живе роботою і нескінченно любить свою доньку. Його не цікавлять галасливі вечірки і соцмережі, він – цінитель справжніх почуттів і відчуттів. Девіз його героя Чарлі: сконцентруйся на завданні - і знайдеш розв'язання. І дійсно: варто відкинути все другорядне, усвідомити, чого ти хочеш, як правильне рішення прийде саме.

Цікавий факт: Джей Ло вже знімалася з Оуеном Вілсоном в одному фільмі. Йдеться про фільм жахів "Анаконда", що вийшов у далекому 1997 році. Стрічка вийшла вельми вдалою і мала вельми хороші касові збори, також вона отримала статус культової класики. Хто знає, можливо, тандем таких акторів принесе ромкому "Вийду за тебе" не менший успіх…

Аудіовізуал фільму "Вийду за тебе"

Недарма фільм "Вийду за тебе" називають музичною комедією, адже в ньому знялися одразу дві справжні співаючі зірки – Дженніфер Лопес і Малума. Обидві знаменитості латиноамериканського походження, тому кінокартина наповнена музикою і запальними ритмами. А трек Marry Me ще довго буде "грати" у вас у голові після перегляду комедії.

Нагадаємо, напередодні виходу "Вийду за тебе" Дженніфер Лопес і Малума випустили 13 пісень до фільму. Це три сольні композиції Джей Ло і дві – Малуми. Інші треки знаменитості записали в дуеті, в тому числі і головний сингл Marry Me.

У кадрі Дженніфер Лопес має приголомшливий вигляд / фото planetakino.ua

"Чіпляють" у ромкомі не тільки треки, а й вбрання. Звичайно ж, йдеться про образи Дженніфер Лопес. Її фігурою та відчуттям стилю можна милуватися нескінченно. Чого тільки варта пишна сукня Zuhair Murad з довгим шлейфом, вишивкою і вуаллю! У свої 52 роки актриса демонструє прекрасну спортивну форму, нею щиро захоплюєшся і ні краплі не дивуєшся, що вона зіграла кохану 28-річного співака.

Отже, якщо ви шукаєте, що подивитися ввечері або на вихідних, щоб розслабитися і ні про що не думати, рекомендуємо фільм "Вийду за тебе". Цей ромком допоможе вам відродити віру в казку і насолодитися легкою музикою та кадрами розкішного зіркового життя.

***

Про інші кіносеріальні новинки тижня читайте в нашому окремому огляді.

Ольга Робейко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся