Кадр з фільму "Смерть на Нілі" / фото Kinomania Film Distribution

Що подивитися на вихідних: "Uncharted: Незвідане", "Смерть на Нілі" та "Кімі"

08:33, 10.02.2022
7 хв.

У кінотеатрах з 10 лютого відбудуться відразу три гучних кінопрем'єри: пригодницький екшн "Uncharted: Незвідане", детективна драма "Смерть на Нілі" та романтична комедія "Вийду за тебе". Онлайн, тим часом, вийде трилер "Кімі" Стівена Содерберга з Зої Кравіц, серіал "Винаходячи Анну" і ще кілька цікавих проектів. Детальніше читайте в огляді УНІАН.

Цього тижня на українців чекає відразу кілька гучних довгоочікуваних новинок, які можна буде подивитися на "великому екрані". Онлайн ситуація буде трохи скромніша в плані нових серіалів, зате буде кілька гідних уваги повнометражних фільмів.

Що нового в кінотеатрах з 10 лютого

По-перше, 10 лютого в український прокат нарешті вийде пригодницький екшн "Uncharted: Незвідане" / Uncharted (США, 2022) з Томом Холландом ("Людина-павук", "Месники: Завершення", "Диявол завжди тут") і Марком Волбергом ("Боєць", "Третій зайвий", "Трансформери") в якості чарівного дуету сучасних мисливців за скарбами.

Фільм знятий за мотивами однойменної серії відеоігор, проте відмінно "зайде" і тим, хто не знайомий з ігровою основою. "Uncharted: Незвідане" – це свого роду осучаснений варіант Індіани Джонса і Лари Крофт. Якщо ви любите такі фільми, значить, вам сподобається. Тут є, все, що потрібно глядачеві, який приходить в кінотеатр в пошуках добротного розважального кіно і гарного настрою – цікава, але не дуже складна історія, харизматичні персонажі у виконанні відмінних акторів і актрис, красива картинка, хороший звук, а ще багато по-доброму гуморних моментів і відсутність зайвого пафосу. Ах так, а ще там є сцена після титрів!

Детальніше про фільм ви можете прочитати в нашій окремій рецензії.

По-друге, з четверга в українських кінотеатрах стартують покази детективної драми "Смерть на Нілі " / Death on the Nile (США, 2022), заснованої на однойменному романі Агати Крісті про бельгійського детектива Еркюля Пуаро. Фільм є продовженням фільму "Вбивство в "Східному експресі" 2017 року, а роль знаменитого детектива знову виконав Кеннет Брана. Він же є режисером обох картин.

Нагадаємо, про що роман. На круїзному теплоході "Карнак" відбувається вбивство одного з пасажирів. Відомий бельгійський детектив Еркюль Пуаро, який також опинився на борту, тепер повинен визначити, хто з пасажирів є вбивцею, адже у кожного з них свій мотив для злочину.

Фільм, крім самого Кеннета Брани ("Тенет", "Дюнкерк"), зібрав досить потужний акторський склад: Галь Гадот ("Диво-жінка", "Червоне повідомлення"), Летіша Райт ("Чорна пантера", "Чорне дзеркало"), Аннетт Бенінг ("Краса по-американськи", "Жінки"), Емма Макі ("Статеве виховання", "Ейфель"), Роуз Леслі ("Гра престолів", "Абатство Даунтон"), Рассел Бренд ("В прольоті", "Однокласниці"), а також закенселений Армі Хаммер ("Назви мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К. Л.").

Детальніше про фільм ви можете прочитати в нашій окремій рецензії.

По-третє, 10 лютого в український прокат виходить романтична комедія "Вийду за тебе" / Marry Me (США, 2022), головні ролі в якій виконали приголомшлива співачка і актриса Дженніфер Лопес ("Клітка", "Пані покоївка", "Стриптизерки") і Оуен Вілсон ("Північ у Парижі", "Готель "Гранд Будапешт", "Локі"). Також у фільмі знялися популярний колумбійський співак Малума, британський актор Джон Бредлі (Семвелл Тарлі в "Грі престолів") і американський комік і телеведучий Джиммі Феллон.

У центрі сюжету фільму опиниться популярна співачка Кет Валдез, яка напередодні весілля дізнається, що наречений їй зраджує. Щоб помститися тепер уже колишньому, дівчина пропонує одружитися незнайомцю з натовпу прямо під час власного концерту. Тепер її чоловік – сором'язливий вчитель математики. Але чи впорається подружжя з викликами сімейного життя?

Детальніше про фільм ви можете прочитати в нашій окремій рецензії.

Крім того, цього тижня в український прокат вийде анімаційний фентезі "Вартові Теракоти" / Yong zhi cheng (Китай, 2021) і відбудуться ретроспективні покази романтичної комедії-антології "Париж, я люблю тебе" / Paris, je t'aime (Франція, 2006), над створенням якого працювали чимало відомих режисерів і акторів.

Що нового онлайн з 10 лютого

Онлайн цього тижня буде відносно спокійно, але дещо цікаве все ж можна буде відшукати.

Так, 10 лютого на HBO Max вийде кримінальний трилер "Кімі" / KIMI (США, 2022) від режисера Стівена Содерберга ("Секс, брехня і відео", "Одинадцять друзів Оушена", "Зараження", "Удача Логана").

Фільм розповість про співробітницю великої корпорації Анджелу Чайлдс, яка, перевіряючи бази даних, натикається на інформацію про скоєний злочин. Саме їй начальство доручає провести розслідування, і тепер дівчині доведеться вийти з дому в розпал пандемії.

Головну роль у фільмі зіграла Зої Кравіц ("Люди Ікс: Перший клас", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Бетмен").

При цьому 11 лютого на Netflix вийде драматичний серіал "Винаходячи Анну" / InventingAnna (США, 2022), заснований на статті Джессіки Пресслер в New York Magazine "Як Анна Делві обдурила тусовщиків Нью-Йорка". У центрі сюжету – реальна історія шахрайки російського походження Анни Сорокіної. У 2013 році вона переїхала в Нью-Йорк і створила вигадану особистість Анни Делві, прикидаючись багатою спадкоємицею з Німеччини. У 2019 році вона була засуджена за численними звинуваченнями в замаху на велику крадіжку, за шахрайство в нью-йоркських готелях і обман багатих знайомих.

Головну роль в серіалі виконує Джулія Гарнер, відома за серіалами "Озарк" і "Маніяк". Також у проекті задіяні Лаверн Кокс ("Помаранчевий – хіт сезону", "Красуня на драйві"), Кеті Лоус (серіал "Скандал"), Анна Кламскі (серіал "Віце-президент") і Дженніфер Еспозіто ("Я все ще знаю, що ви зробили минулого літа", "Хлопаки").

Крім того, 11 лютого на Netflix вийде фантастично-комедійний фільм "Великий баг" / Bigbug (Франція, 2022) від режисера Жан-П'єра Жене, який в свого часу зняв такі фільми, як "Амелі" та "Довгі заручини".

Події фільму відбуваються в 2045 році в суспільстві, в якому штучний інтелект виконує за людей майже всю роботу. Однак одного разу роботи вирішують повстати, а люди опиняються замкненими в своїх будинках.

Тим часом, ще 9 лютого на Netflix вийшов 4 сезон фентезійного мультсеріалу для дорослої аудиторії "Розчарування" / Disenchantment (США, 2018-) від Метта Грейнінга, який придумав "Сімпсонів" і "Футураму". Серіал розповідає про пригоди принцеси-алкоголічки Бін з вигаданого Королівства Дрімландія, яка подорожує в компанії свого особистого демона Люцика і ельфа-компаньйона Ельфо.

Крім того, 11 лютого на Apple TV+ вийде молодіжна драма "Небо всюди" / The Sky Is Everywhere (США, 2022), знята авторитетною незалежною кіностудією A24. Фільм розповість про юне музичному дарування Ленні. Дівчина важко переживає смерть сестри, одночасно поринаючи в першу закоханість.

***

Також ви можете подивитися фільми і серіали, що вийшли в попередні тижні.

***

Як працюють кінотеатри в умовах карантину

Згідно з оновленими правилами карантину в Україні, які набули чинності з 6 грудня 2021 року, відвідувати кінотеатри можна тільки за наявності COVID-сертифікатів (вакцинація, тест, одужання). Правило поширюється на "жовту", "помаранчеву" і "червону" карантинні зони.

Гарного перегляду і бережіть себе!

Марина Григоренко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся