У кліпі артист традиційно не повертався обличчям до камери / скриншот

Співак Discoman, якого у мережі називають "двійником" Олега Винника випустив новий кліп. Цього разу артист вирішив заспівати про весілля.

Судячи з усього, співак вирішив продовжити "хайпувати" на імені Винника. В описі до кліпу стверджується, що про артиста вже нібито "ходять легенди".

"Його швидкості видавати музичний матеріал можуть позаздрити багато хто з артистів. Кожні два-три тижні новий реліз. До цього були "Гендер", "День народження", а тепер "Весільна". Жанр диско, що став фішкою Discoman, не змінний. Жанр свята та позитивного настрою. Тому, Гірко молодятам! Життя триває і кохання переможе", - зазначено під новим відео.

У ньому артист традиційно не повертався обличчям до камери. Він копіює зачіску та стиль Винника, навіть манера виконання пісень у нього майже така ж, як у кумира "вовчиць". Втім, мережа реагує на кліп та усю творчість Discoman жартами та критикою. Поки що артисту не вдалося зібрати армію шанувальників.

У коментарях користувачі пишуть:

  • "Невже це новий сезон шоу "Маска"?"
  • "Якісь рухи жіночні у виконавця"
  • "А в чому прикол у кожному кліпі до глядачів задом стояти?"
  • "Це крінж, мені соромно на це дивитися"
  • "Цей початок шедевральний. В Power Point ефект робили?".

Нагадаємо, нещодавно "клон" Винника випустив кліп про день народження. У ньому він був настільки схожим на артиста, що деякі коментатори навіть почали сперечатися.

Вас також можуть зацікавити новини: