У кліпі артист не повертався обличчям до камери / скриншот

Співак DISCOMAN, якого у мережі називають "двійником" Олега Винника, представив новий кліп. Він заспівав про день народження та хотів "зарядити" мережу на позитив. 

У кліпі артист не повертався обличчям до камери. Він завжди стояв спиною, ніби "заграваючи" з фанами Винника, адже ззаду він дуже на нього схожий. Артист обрав таку ж зачіску та навіть перейняв стиль одягу співака.

"Безтурботний вайб з м'якими бітами та гармонійними мелодіями занурює в атмосферу свята. Вона поза часом, статі та віком, бо "День народження" був, є і буде завжди й у кожного, попри будь-які обставини! Кожен день народження у людини це надважлива подія у житті - бо це нова точка відліку. Разом з піснею вийшло муд-відео. У роботі все по-справжньому: щирі емоції перехожих людей, які зустріли Discoman на парковому мості міста Києва", - йдеться в описі до відео, яке вже з'явилося на YouTube.

Новий кліп здивував та навіть обурив деяких користувачів. Одні почали писати, що співак дійсно дуже схожий на Винника і може його "повноцінно замінити" на сцені. Інші ж обурюються через те, що DISCOMAN не вигадав нічого нового, а тільки скопіював чужий образ. Коментатори пишуть:

  • "Хіба не можна щось нове створити? Навіщо когось копіювати чи "брати образ"? Пісня, може, і непогана, але імідж варто власний створити"
  • "Олег Винник такий один і такого більш не буде, як би його не копіювали. А ви робіть собі свій імідж і виступайте. Пісня, до речі, суперова"
  • "А це точно не Олег Винник? Може він так вирішив оновити свій образ та повернутися в Україну?".

"Двійники" Винника

Нагадаємо, нещодавно блогер Слава Дьомін знайшов "заміну" Олегу Виннику, який припинив виступати та "зникав" з поля зору після початку повномасштабної війни в Україні. Новим "королем вовчиць" назвали співака Андрія Кравченка, який може бути тим самим таємничим DISCOMAN.

Окрім цього, у мережі знаходили ще одного "двійника" Винника. Ним виявився британський спортсмен, якого назвали "копією" співака.

Вас також можуть зацікавити новини: