Співачка надсилала трек режисерці Греті Гервіг та у компанію Warner Brothers / скриншот

Українська співачка Камалія представила нову пісню "Time Out", а також кліп до неї. Окрім цього, зірка зробила гучну заяву. За словами Камалії, ця пісня мала стати саундтреком до фільму "Барбі". 

Співачка надсилала трек режисерці Греті Гервіг та у компанію Warner Brothers. Втім, пісню Камалії "чомусь" не зробили гімном фільму про Барбі.

"Цей сингл народився з чистого хвилювання, коли я дізналася про майбутній фільм "Барбі". Підживлюваний моєю пристрастю до культового персонажа, я була впевнена, що моя пісня стане ідеальним гімном для фільму. З великим ентузіазмом я поділилася "Time Out" із режисером Гретою Гервіг та Warner Brothers, сподіваючись, що він стане офіційним саундтреком до фільму про Барбі. На жаль, у результаті обрали роботу Дуа Ліпи. Хоча для мене залишається загадкою, чому вони зробили такий вибір, я, як і раніше, пишаюся своїм творінням", - заявила Камалія.

Втім, сама співачка не сумує. Вона вважає, що її пісня, хоча й не стала саундтреком фільму, усе одно є "неофіційним саундтреком". 

"У будь-якому випадку, мій сингл "Time Out" досі залишається неофіційним саундтреком до фільму "Барбі"... Дякую усім за вашу непохитну підтримку, і я сподіваюся, що "Time Out" знайде відгук у вас так сильно, як і в мене, і в Захура, який написав текст пісні", - додала співачка.

Камалія "Time Out" - кліп

Нагадаємо, нещодавно Монатік переклав свій хіт "Мокра" на українську.

Вас також можуть зацікавити новини: