Настя Каменських заявила, що хотіла здивувати шанувальників / кадр з кліпу

Відома українська співачка Настя Каменських презентувала нову пісню "Moloko" та кліп до неї. Артистка записала трек спільно з відомим співаком домініканського походження Atomic Otro Way.

Реліз нової пісні Настя Каменських планувала ще на 2022 рік, проте через повномасштабне російське вторгнення, співачка відклала прем'єру. Сьогодні виконавиця також випустила кліп до пісні, події якого відбуваються на казковій планеті Moloko. У сюрреалістичному світі з летючими коровами Каменських скупалася в молочній ванні. А також потанцювала в сукні нареченої в банці з молоком.

кадр з кліпу

Крім того, на початку кліпу NK літає голою на ракеті. Співачка продемонструвала мем "гола на ракеті", який завірусився в мережі після одного з її інтерв'ю.

кадр з кліпу

У кліпі Настя Каменських з'явилася у чотирьох образах, зокрема як фея, спокусниця, антична жінка та сучасна Шахерезада.

Співак Atomic несподівано ожив на упаковці з-під пластівців і в ложці з молоком. Також у відео знявся український співак Ostrovskyi. Він зіграв роль молочника. NK фліртувала з ним, коли той наливав їй молоко.

кадр з кліпу
кадр з кліпу

"Я завжди прагнула бути різною у своїй творчості, дивувати глядачів та слухачів. Я мріяла створювати музику, яка не має кордонів. І для мене важливо доповнювати свої пісні яскравими візуалами, які відображають настрій та емоції, викладені у них. Кліп "Moloko" – це подорож у світ рожевих фантазій, де кожен з нас може на декілька хвилин заховатись серед мʼяких хмаринок та яскравих героїв від усіх проблем. Це ідеальний світ, де панує суцільний позитив і щастя", – прокоментувала нову відеороботу Настя Каменських.

Над кліпом працювала режисерка Ліза Руда, яка тільки починає свою зіркову кар'єру. Зйомки відео проходили у Києві.

кадр з кліпу

Реакція слухачів

  • "Не розумію хейт до цієї пісні. Дуже хороша робота, пісня підіймає настрій, а кліп взагалі дуже цікаво відзнятий. Настя молодець"
  • "Поки взагалі не розумію ані сам кліп, ані пісню, точно не для нашої аудиторії"
  • "Як же я чекала на повернення саме такої NK, тепер на повторі весь день" 
  • "Не розумію цей кліп, якийсь пошлуватий... До чого тут українське молоко і мацання грудей... Якась дискредитація українських жінок. Мені не сподобався цей витвір"

Нагадаємо, раніше Настя Каменських підігріла чутки про особисте життя.

Вас також можуть зацікавити новини: