Лобода знову заспівала російською / фото instagram.com/lobodaofficial

Співачка Світлана Лобода, яка після 24 лютого спочатку мовчала про війну, а через тиждень опублікувала фото свого українського паспорта і висловилася на підтримку батьківщини, продовжує транслювати свою неоднозначну позицію. 

Так, нещодавно вона представила першу за довгий час пісню українською мовою. Але вже 2 грудня представила пісню російською. І це в той час, коли артисти масово українізують свою творчість, відмовляючись від російської мови. Композиція отримала назву "Города".

Кліп, опублікований на YouTube-каналі знаменитості, починається зі звуку повітряної тривоги, який за останні 9 місяців практично не замовкає у всіх регіонах. Також у відеороботі показані історії людей, яких розлучила війна. 

Відео дня

"Я думаю, всі ми сьогодні відчуваємо таку глибоку самотність і бажання закрити очі, і прокинувшись, опинитися там, де немає болю, немає горя, немає ненависті, є тільки радість, сміх і любов. Нас розкидало по світу, нас несе дика хвиля непередбачуваності життя. Нам страшно. Але навіть на самому темному небі встає сонце, і навіть в самотньому серці, є місце для любові. А відстань в любові - умовність", - прокоментувала Лобода. 

Реакція соцмереж

  • "Свєта, знання української закінчилися на третій пісні?"
  • "А для кого ти російськомовний трек випустила?"
  • "Могла б постаратися українською мовою"
  • "Всіма мовами світу ви звучите чудово"
  • "І російською, і українською - це вогонь"
  • "Ви пишете пісні російською, щоб що?"
  • "Не можу повірити, що пісня мовою ворога. Це все та ж культурна окупація українця. Це все та ж неповноцінність. Я бажаю виконавиці і людям, які її слухають, прокинутися і усвідомити"

Нагадаємо, ЗМІ пишуть, що Лобода готова виступати для росіян в Дубаї.

Вас також можуть зацікавити новини: