Прем'єра кліпу сьогодні вночі відбулася на YouTube / скріншот

Українка Таня Муіньо зняла для відомої співачки Doja Cat провокаційний кліп. Для відео на пісню Attention зірка з'явилася в кадрі практично повністю оголеною.

У кліпі Doja Cat гуляє вулицями Лос-Анджелеса. Вона зустрічається з невдоволенням і агресією. У тексті пісні зазначено, що співачка знала, на що вона пішла, коли оголилася перед публікою і стала вразливою.

Прем'єра кліпу сьогодні вночі відбулася на YouTube. Враховуючи те, що Doja Cat не анонсувала його в Instagram, він зібрав чимало переглядів. Кліп подивилися вже майже 800 тисяч осіб.

У коментарях користувачі пишуть, що їх вразила нова робота Муіньо і пісня Doja Cat. Співачку "засипали" компліментами, а кліпмейкера хвалять за якісну "картинку" і цікавий сюжет. Фанати пишуть:

  • "Видовище заворожує, енергія заряджає. Вона продовжує розсовувати межі і створювати неймовірну музику"
  • "Фантастика, на це дійсно приємно дивитися"
  • "Дивився, затамувавши подих, це щось".

Doja Cat Attention - кліп Тані Муіньо

Хто така Таня Муіньо

Українська кліпмейкер родом з Одеси працює зі світовими зірками. Вона знімала кліп для співака Lil Nas X і його скандальної пісні Montero (Call Me By Your Name). Ця робота була визнана кращою на MTV Video Music Awards 2021.

Також українка знімала кліпи для Foals, The Weeknd і Post Malone, Брітні Спірс та Елтона Джона, а також Сема Сміта. Восени 2022 року Муіньо вдруге номінували на"Греммі".

Вас також можуть зацікавити новини: