Жінка не змогла пробачити чоловікові те, що він їй брехав / фото ua.depositphotos.com

Всі знають про те, що будь-яка брехня рано чи пізно спливе на поверхню. Однак не всі пам'ятають про це тоді, коли приймають важливі рішення. Нещодавно в мережі з'явився досить повчальний приклад, який показує, що навіть "брехня на благо" призводить до нещастя.

Так, жінка розповіла на Reddit свою історію, вона постраждала через "турботу" свого чоловіка і його мами. Вони лише намагалися вберегти її психіку і позбавити від зайвих переживань, але все закінчилося скандалом і розчаруванням.

"Два дні тому я отримала поштою рахунок і зрозуміла, що мій чоловік, мабуть, пролежав у лікарні два дні через COVID, під час якого у нього стався міні-інсульт. Мене не було у місті, а він та його батьки приховували це від мене. Коли я запитала його маму, чому вона мені не зателефонувала, вона відповіла, що хоче захистити мій крихкий психічний стан. Я страждаю від тривог та обсесивно-компульсивного розладу, але я повинна знати такі речі!" - поділилася переживаннями жінка.

Відео дня

Її чоловік просто послухав свою маму і вирішив не говорити дружині про госпіталізацію. Він заявив, що так намагався "захистити" обраницю, а вона "роздула драму".

Жінка не змогла пробачити чоловіку те, що він їй брехав. Вона з'їхала від брехуна і тепер не знає, як їй вчинити. Одна "брехня на благо" назавжди змінила життя подружжя, адже між ними зникла довіра.

"Мабуть, вся його родина думає, що я божевільна. Його сестри знали і теж не сказали мені. Що мені робити?" - додала жінка.

У коментарях користувачі почали сварити дружину. Деякі заявили, що їй не варто влаштовувати з цієї ситуації трагедію. Однак жінка не розуміє, як їй можуть таке писати, адже тепер вона не може вірити чоловіку. 

Нагадаємо, раніше ще одна жінка розповіла, як сусід здивував її своєю нахабністю. Він роками користувався її добротою, проте коли вона попросила його про невелику допомогу, той зажадав від неї гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: