Часто пари до останнього приховують від інших свої проблеми у стосунках / фото ua.depositphotos.com

Деякі пари так добре вміють симулювати щастя. Саме симулювати, а не справді його відчувати. Тож якщо ваші знайомі раптово повідомляють про своє розлучення, хоча ще місяць тому ви бачили їх щасливими і закоханими, ймовірно, це саме такий випадок.

Насправді такі пари не є щасливими, і якби ви придивилися до них трохи уважніше, ви б неодмінно помітили ці ознаки майбутнього розриву. Видання Hackspirit наводить перелік із 9 майже непомітних ознак, за якими можна визначити пару, яка лише вдає своє щастя, але не є щасливою насправді:

  1. Вони виглядають аж надто щасливими. Їхня поведінка нагадує сцену із прологу у фільмі про страшну війну – їхні розмови дуже "солодкі", в їхніх жестах стільки показної захопленості, на вустах стільки посмішок і сміху, що все справді виглядає як сцена для контрасту із наступним жахіттям. Часто така поведінка є навмсною демонстрацією для інших, і за зачиненими дверима уся ця пристрасть зникає.
  2. Вони ігнорують пропозиції один одного. Пара може виглядати закоханою, але, якщо один из них пропонує іншому, наприклад, подивитися на смішний мем, але наштовхується на повну байдужість, це поганий знак. У справді щирих стосунках партнери завжди реагують на пропозиції одне одного, навіть якщо сам зміст пропозиції їм не дуже цікавий.
  3. Вони уникають зорового контакту. Закохані пари дивляться один на одного ніжно, і часто. Вони роблять це підсвідомо і свідомо. Людям подобається дивитися на об'єкт своєї закоханості. Отже, якщо пара виглядає щасливою, але не дивиться в очі один одному, це вже сигнал про проблеми.
  4. Вони не захищають один одного перед іншими. Коли хтось сперечається з вашим партнером, ви стаєте на бік партнера. Це можна вважати проявом одного з базових законів природи – захищати свого партнера. І якщо такої поведінки не видно, ймовірно, і кохання там давно нема.
  5. Вони обмінюються образливими "жартами". Пасивно-агресивні жарти – типова поведінка нещасних пар. Так вони можуть завдати болю своєму партнеру, не виглядаючи відвертим агресором. Зрештою, жарт – це "просто жарт", чи не так?
  6. Вони часто їздять у подорожі. Насправді, так можуть поводитися і справді щасливі пари. Але ті пари, які усвідомлюють охолодження стосунків, часто намагаються влаштувати собі незвичайні пригоди, аби розбурхати згаслий вогонь пристрасті. Це ніколи не приносить результату, але спроб може бути чимало.
  7. Вони не люблять мовчати. Ще одна неочевидна ознака, яка, однак, має свій сенс. Мовчання на публіці – це незручність для пар, які втомилися одне від одного. Їм здається, що за цим мовчанням оточуючі про все здогадаються. Тому вони і намагаються говорити, говорити і говорити, аби виглядати щасливими.
  8. Вони фліртують з іншими людьми. Звичайно, вони подбають про те, щоб це було настільки тонко, щоб інші нічого не запідозрили. Зрештою, вони хотіли б, щоб інші вірили, що вони все ще закохані в свого партнера. Але тим не менш…
  9. Вони не прагнуть сподобатися друзям і близьким один одного. Закохані люди часто роблять подарунки, засипають компліментами та намагаються догодити оточенню свого обранця. І це робиться щиросердно – хочеться стати невід’ємною частиною світу, в якому живе об’єкт закоханості. Якщо ж кохання немає, то і потреба в таких діях теж відпадає.

Інші цікаві матеріали на тему стосунків

Як писав УНІАН, нове дослідження виявило, що частина чоловіків доволі легко може пробачити зраду своєї "другої половинки", якщо це була зрада з іншою жінкою. Автори дослідження висловили доволі сміливе припущення, чому так відбувається. 

Відео дня

Також ми розповідали про 7 ознак, які допоможуть вам виявити невірність вашого партнера. 

Вас також можуть зацікавити новини: