Ознаки невірності партнера / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви відчуваєте, що у стосунках з другою половинкою щось не так, можливо, інтуіція вас не підводить. Варто розібратися, що саме змінилося, адже може бути, що у партнера вже є роман на стороні. За якими ознаками можна це зрозуміти - читайте далі. 

1. Він рідко відповідає на ваші дзвінки чи повідомлення

Якщо він одразу не відповідає або взагалі ігнорує ваші дзвінки чи повідомлення - це поганий знак. Можливо, він не хоче витрачати час на розмови з вами або ж у цей момент знаходиться з іншою. 

2. Він частіше затримується на роботі

Якщо ваш коханий почав затримуватися на роботі та не поспішає за будь-якої нагоди прийти швидше до вас додому - задумайтеся. Такі систематичні запізнення можуть свідчити про іншу жінку у його житті. 

Відео дня

3. Він одразу йде в душ після приходу додому

Якщо ж він приходить вчасно, але одразу нервово поспішає в душ, замість того, аби вас поцілувати чи обійняти - це теж може бути не просто так. Можливо, він хоче позбутися чужого запаху, щоб ви нічого не запідозрили. 

4. Він став холоднішим у стосунках

Якщо ви відчуваєте холод з його сторони у погляді, у тоні голосу, у манері спілкування, у інтимному житті - проаналізуйте цю поведінку. Можливо, так він проявляє своє згасання інтересу до вас. 

5. Він уникає поглядів у вічі

Якщо він рідко став дивитися вам у вічі - це може бути ознакою провини чи замовчування чогось. Уникнення прямого зорового контакту між партнерами може бути способом приховування правди. 

6. Він підсилив увагу до свого зовнішнього вигляду

Якщо раніше ваш чоловік мало часу приділяв своїй зовнішності, а тепер купує нові речі, довго позує перед дзеркалом і хвилюється за свій вигляд - задумайтеся. Якщо, звісно, не має особливої причини (якась важлива подія, новий дрес-код на роботі тощо), то це може бути дзвіночком, що він хоче справити враження на когось іншого.

7. Він дарує несподівані подарунки без приводу

Подарунки, які він дарує без приводу (якщо раніше так не робив), теж тривожна ознака. Можливо, ваш коханий хоче таким чином загладити почуття провини перед вами. Якщо розумієте, що ці презенти нещирі - обов'язково поговоріть відверто з парнером та розставте всі крапки над "і" у ваших стосунках. 

Вас також можуть зацікавити новини: