Відповідь чоловіка змусила її багато чого усвідомити / фото ua.depositphotos.com

Багато жінок знають, що вагітність і пологи можуть сильно впливати на фігуру. Шкіра може ставати в'ялою, а зайві кілограми ніби магнітом притягуються до тіла. У такий період для жінки важлива підтримка, особливо необхідна увага коханої людини.

На Reddit з'явилася історія від молодої матусі, яка сильно переживала через своє тіло після пологів. Тому вона попросила чоловіка чесно оцінити її фігуру. Відповідь чоловіка змусила ридати не тільки її, а й користувачів мережі.

"У мене діастаз прямих м'язів живота... Я втрачаю цілу тонну волосся, раніше у мене були густе довге чорне волосся, але тепер воно випадає клаптями. Я помічаю це і відчуваю огиду до себе. Одна з моїх грудей здається більшою за іншу. Я плакала і говорила йому про все це", - зізналася жінка.

Відео дня

У відповідь на все це її чоловік сказав, що абсолютно не розуміє, про що вона говорить. Чоловік зробив їй чимало компліментів. Мало того, почувши скарги дружини на випадання волосся, він дізнався у своєї бабусі рецепт спеціального масла, яке тепер втирає в голову своєї коханої тричі на день.

"Він каже мені, що я чудова, кожного дня", - зізналася жінка.

Чесна відповідь чоловіка змусила її багато чого усвідомити. Вона неймовірно вдячна коханому, проте все одно думає, що стала негарною. Попри підтримку чоловіка жінці здається, що вона має жахливий вигляд.

Реакція мережі

Користувачі відзначають, що вчинки чоловіка викликають у них сльози. Коментатори радять жінці вірити своєму коханому. Вони пишуть:

  • "Він говорить вам правду. Хороші чоловіки існують"
  • "Я дуже рада, що у вас є такий чоловік. Повірте, я розумію ваш біль від відчуття, що ви маєте жахливий вигляд після народження дитини"
  • "Він любить вас і говорить вам, що він відчуває. Ви все ще прекрасні для нього. Не скидайте це з рахунків".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про історію вагітної жінки, яка дізналася про зраду чоловіка. Її помсту він не забуде ніколи.

Вас також можуть зацікавити новини: