Жінка подала на розлучення після того, як побачила в соцмережі фото свого чоловвіка / фото ua.depositphotos.com

Багато людей справді вірять, що партнер, з яким було укладено шлюб – це дійсно і є та сама "друга половинка" чи "споріднена душа". Однак реальність показує, що часто за зовнішнім благополуччям можуть ховатися досить неприємні речі.

Жінка, як щасливо прожила 10 років у шлюбі з чоловіком та народила йому двох дітей, майже випадково з’ясувала, що її коханий насправді веде подвійне життя. Своєю історією вона поділилася на популярному форумі Reddit.

Жінка розповіла, що любить проглядати жіночу групу у Фейсбуці, де діляться порадами та мемами на тему виховання дітей. "Я людина, яка любить читати коментарі. На жаль, я побачила профіль, де була фотографія жінки з моїм чоловіком", – розповідає авторка історії.

Відео дня

Детально вивчаючи цей профіль у Фейсбуку, жінка дійшла висновку, що її чоловік, який буцімто часто їздить у відрядження, насправді мав ще одну паралельну сім’ю – цивільну дружину та дитину. Також вона знайшла другий акаунт свого чоловіка, в якому він мав геть інше ім’я та прізвище, ніж насправді.

"Я написала їй і була здивована, що курва знала, що він одружений. Вони одружені 2 роки, їхній дитині приблизно 14 місяців. Хоча технічно вони не одружені, їхній шлюб недійсний", – розповідає жінка.

Коли уся правда спливла назовні, чоловік остаточно перебрався жити до своєї другої дружини, а авторка історії була змушена подати на розлучення.

Інші історії про нещасливі стосунки

Як писав УНІАН, один чоловік вирішив "мотивувати" свою дружину схуднути, купивши їй сукню на кілька розмірів менше, ніж вона носить. Дружина образилася и помстилася, принизивши його чоловічу гордість.

Також ми розповідали про чоловіка, який після розставання з дівчиною вимагав від неї повернути усі його подарунки. Зрештою все закінчилося судовим вироком.

Вас також можуть зацікавити новини: