Христина Горняк / instagram.com/kristygor

Нотаріус Крістіна Горняк стала учасницею романтичного шоу Match me, ведучим якого є Мішель Сайкалі. Як розповіла дівчина на своїй сторінці в Instagram, це буде перший такий досвід в її житті.

"Така авантюра, якої я ніяк не дочекаюся. А чому ні? Коли як не зараз. Поки я вільна, моє серце відкрите до нових знайомств, до побачень. Тому, хлопці, я на вас чекаю", – прокоментувала свою участь в шоу Горняк.

Скріншот Instagram

Також шанувальники поцікавилися у неї, чи не хотіла б вона взяти участь у шоу "Холостячка". Екс-дружина Володимира Остапчука відповіла, що чоловіки навряд чи витримали б її "знущань".

Відео дня

"Ви реально бачите мене в шоу "Холостячка"? Але чоловіки не витримають, думаю, моїх "знущань". Спасибі, дівчата, але на "Холостячку" я поки не збираюся", – зазначила Христина.

Скріншот Instagram

Відзначимо, Христина Горняк була одружена з Володимиром Остапчуком, проте пара через кілька років несподівано розлучилася. Після розлучення у Христини були нові стосунки, але вони не увінчалися успіхом. А ось Остапчук одружився на Катерині Полтавській, з якою разом вже більше року.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Остапчука розповіла, як пережила розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: