Розкрита правда про шоу" Холостячка " / фото СТБ

Колишній учасник проекту "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч Олег Плахотнюк відповів на найпопулярніші питання, які йому "прилітають" у дірект Instagram з приводу участі в романтичному реаліті.

Так, дуже часто запитують, чи є у шоу сценарій і чи платять чоловіки за участь у проекті.

Читайте також"Холостяк" : хто став новим героєм шоу (фото)"Проект справжній і дійсно екологічний - натовп чоловіків бореться за увагу жінки (однієї), все як у природі. Переможе найкращий "самець", за класифікацією Огнєвіч - чи ви реально думаєте, що режисер може обрати для Злати пару?"- написав Олег.

Відео дня

За його словами, вся суть шоу "Холостячка" - це дати можливість головній героїні потроху дізнаватися чоловіків і робити свій вибір.

"Так, це справжнє життя, і хтось може не витримати напруги й дискредитувати себе - тут, думаю, навіть слово Злати не допоможе - знову додому", — запевнив екс-учасник реаліті.

Він додав, що всі дії, слова і вчинки персонажів залежать тільки від них самих.

"Жодних других дублів або: "А можна перезаписати?" тут немає і в помині - тільки тут і зараз", - наголосив Плахотнюк.

"За участь грошей не платили (були скромні добові на харчування), ну, і я, зрозуміло, за участь не платив і за побачення теж", — підсумував колишній претендент на серце Злати.

Як повідомляв УНІАН, Олег Плахотнюк залишив шоу "Холостячка" у восьмому випуску проекту. Злата Огнєвіч вирішила його відправити додому, оскільки він поводився занадто наполегливо щодо неї.

Вас також можуть зацікавити новини: