Олег розкритикував поведінку і Злати, й Дмитра / фото СТБ

Учасник шоу "Холостячка-2" Олег Плахотнюк висловився з приводу свого останнього і вкрай невдалого побачення на проекті.

Про подію він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Нагадаю у двох словах - на побаченні у мене зламався водний скутер, і я залишився один у відкритому морі (берег в принципі було видно, але десь далеко), а Діма зі Златою помчали на місце нашого побачення за Чорноморськ", — згадує чоловік.

Відео дня

Читайте такожЕкс-учасник "Холостячки-2" у розгромному пості розставив всі крапки над "і" у скандальній історії на шоуЗа словами Олега, вони з Дмитром по-джентельменськи домовилися, що на половині шляху Злата пересяде до нього. Плахотнюк думав, що Діма й Огнєвіч ось-ось помітять поломку і повернуться за ним. Але цього не сталося.

"Ось тут я відчув себе "зайвим на цьому святі життя"... Мені просто стало боляче...", - поділився Олег.

"Багато моїх конкурентів спекулюють фразами, типу - "я не дружбу прийшов будувати, а стосунки", зустрічне питання - а людиною порядною ти не хочеш залишитися... Питання не в дружбі, а чисто людських якостях", - продовжив учасник "Холостячки".

false

Плахотнюк розкритикував вчинок Дмитра Шевченка, зазначивши, що справжній чоловік так не чинить.

"А у цього "самця" навіть думки, я не кажу щось зробити, про те де я, навіть не проскочило... Але, люди... порядність ніхто не скасовував... Проект закінчитися, а вам з цим жити до кінця", — підсумував Олег.

Хто покинув шоу "Холостячка" у 7 випуску від 29.10.2021

У восьмому випуску проекту Злата Огнєвіч відправила додому Романа Васильєва. Вона зазначила, що він ідеальний і намагається зробити і її ідеальною, але вона не така і ніколи такою не буде.

Роман Васильєв пішов з "Холостячки" / фото СТБ

Хто залишився в шоу "Холостячка"

На проекті залишилися 5 чоловіків / фото СТБ