Григорій Решетнік / Фото - instagram.com

Український шоумен Григорій Решетнік, який відомий багатьом як ведучий шоу "Холостяк" і "Холостячка", прокоментував повернення улюбленого проекту на екрани. В інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, що більшість його шанувальників підтримують прем'єру нового сезону, але є і ті, хто проти. 

"Я проводив у себе в соціальних мережах опитування з приводу того, чи готові люди до шоу. Запитав, чи чекають вони на "Холостяк". У мене трохи більше, ніж півмільйона підписників. І 89-90% чекають, а 10% кажуть, що зараз не час. Мені здається, що з цих 10% близько 8% будуть все ж дивитися, але таємно", - прокоментував з посмішкою Решетнік. 

Григорій запевняє, що даний проект допоможе багатьом українцям хоча б на час "освіжити" свої думки від теми війни, але ні в якому разі не забувати про неї.

Відео дня

"Ми планували цю прем'єру на весну, але весну у нас вкрали загарбники. І зараз ми хочемо жити, ми хочемо підтримувати любов'ю. Мені здається, що цей продукт, цей впізнаваний бренд допоможе українцям відчути любов. Ні в якому разі не забути про війну. Ми повинні пам'ятати і боротися до перемоги. Але в той же час ми повинні трохи звільняти думки і давати альтернативний варіант, який надихає і підтримує", - резюмував телеведучий. 

Нагадаємо, раніше Григорій Решетнік поділився планами про усиновлення дитини.

Вас також можуть зацікавити новини: