Еден Голан назвала 5 претендентів на перемогу / Фото Скріншот Instagram

Представниця Ізраїлю на "Євробаченні-2024", співачка Еден Голан викликала чимало суперечок та скандалів навколо себе через своє минуле. Однак зірка не реагує на конфлікти і назвала топ-5 виконавців, які, на її думку, можуть перемогти на пісенному конкурсі.

Середі артистів, які найбільше до вподоби Голан співачка Маріна Сатті, яка представляє Грецію, Isaak з Німеччини, Silman з Франції, Анджеліна Манго від Італії та Nemo від Швейцарії.

Варто зауважити, що букмекери також пророкують перемогу небінарному учаснику Nemo. Наразі в нього 24% шансів на перемогу.

Що відомо про Еден Голан

Голан народилася в Ізраїлі, але переважну частину свого життя прожила в Росії. Там вона працювала на російського співака Григорія Лепса та неодноразово виступала в Криму. Співачка ігнорує будь-які закиди щодо проросійської діяльності у свій бік і продовжує просувати свою пісню "Hurricane", з якою виступатиме на конкурсі.

До слова, Еден після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну повернулася в Ізраїль. Співачка зупинила свою музичну кар'єру в РФ. Букмекери прогнозують, що виконавиця може посісти 9 місце на пісенному конкурсі, однак все може змінитися після її виступу в Мальме 7 травня.

Нагадаємо, Jerry Heil та alyona alyona назвали своїх фаворитів на "Євробаченні-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: