Руслана була хедлайнером Євробачення-2017 / фото УНІАН

Українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана виступить з живим шоу на головній площі Лісабона в день фіналу Євробачення-2018.

Про це повідомляє "Новое время". Концерт відбудеться у суботу, 12 травня, о 18:00 за місцевим часом під відкритим небом на головній сцені фан-зони конкурсу (Eurovision Village) на легендарній площі Праса-ду-Комерс в центрі португальської столиці.

Для Лісабона Руслана приготувала сучасну програму з використанням екзотичних інструментів, живого рок-шоу, авторською інтерпретацією давніх ритуалів, унікальною вокальною і танцювальною манерою.

Відео дня

Читайте такожЄвробачення-2018: все, що ви хотіли знати про пісенний конкурс у Лісабоні

У своєму новому шоу співачка звернеться до прихильників конкурсу з важливим меседжем - необхідність переходу до поновлюваних джерел енергії: "Євробачення має величезну аудиторію і вплив. Його місією може стати популяризація в світі прогресивних цінностей. Поновлювані джерела енергії - це чиста енергія стихій, енергія зцілення для планети і людства, енергія миру".

Крім того, спеціально для виступу в рамках Євробачення-2018 Руслана готує дует із всесвітньо відомим українським музикантом, ім'я якого буде оголошено 11 травня.

Перший півфінал музичного конкурсу" Євробачення-2018 відбудеться у Лісабоні (Португалія) 8 травня, другий півфінал - 10 травня, а фінал - 12 травня. Представник України Melovin виступить у другому півфіналі.