Нещодавно Олександр Цекало заявив про те, що розлучився з дружиною Вікторією Галушкою / Фото: Legion-media

Продюсер і актор родом з Києва Олександр Цекало збирається одружитися на Дарині Ервін, дівчині, яка грала в голлівудських фільмах.

Про це повідомляє видання "СтарХіт".

Нещодавно Олександр Цекало заявив про те, що розлучився з дружиною Вікторією Галушкою. Тепер він має стосунки з Дариною Ервін. Журналістам вдалося дізнатися, що дівчина грала в епізодах у голлівудських фільмах. Її можна було побачити в одній із серій «Ідеального вбивства». Ервін також з'явилася в романтичній комедії «Дещо на день народження» з Шерон Стоун у головній ролі. Деякий час дівчина працювала в одному з театрів Лос-Анджелеса, Theater 68, поки він не закрився. Відомо, що Дарина захоплюється малюванням — вона часто зображає на полотнах оголених людей.

Відео дня
Цекало має стосунки з Дариною Ервін / Фото: Legion-media

Читайте такожЛобода вразила мережу відвертим вбранням (фото)

Фотограф Філіп Калмбач, який робив для дівчини зйомку, розповів, що вона давно живе в Лос-Анджелесі. «Я робив для Дарини портфоліо у 2017-му. Знаю, що її тато кореєць, а мама росіянка. У неї також є близькі родичі в Казахстані. Дарину в Кореї вважають дуже красивою. Популярний в країні портал з задоволенням публікував її фото. Прізвище Ервін вона взяла, вже ставши дорослою. Яке прізвище у неї була раніше — не знаю», — говорив Пилип.

Цекало старший за Дарину на 20 років.

За інформацією ЗМІ, тепер вже колишня дружина Цекало Вікторія Галушка переїде з дітьми жити в Хімки, де зараз йде будівництво. Сам же Олександр залишиться в своєму розкішному особняку на Рубльово-Успенському шосе. Будинок продюсера оцінюється мало не в півмільярда рублів: в ньому розташовані десять спалень, велика кухня, басейн, сауна, дитяча зона і власна резервна електростанція. Імовірно, саме там він буде жити з Дариною.

Як повідомляв УНІАН, раніше Цекало зловили на зраді сестрі Брежнєвої.