Гурт KAZKA у півфіналі Нацвідбору / фото УНІАН

Проблеми з живим виконанням, які виникли у групи KAZKA в минулому Нацвідборі, як і раніше актуальні.

Про це у своєму Instagram написав суддя Нацвідбору Євген Філатов, пояснюючи свою оцінку гурту, який вважається фаворитом відбору.

Читайте такожПродюсер: члени журі "штучно витягли" гурт KAZKA у фінал Нацвідбору на Євробачення

Відео дня

«KAZKA отримала від мене 5 балів. Це середній бал за виступ, який я виніс, ґрунтуючись на тому, що побачив і почув, сидячи в залі. Для багатьох стало несподіванкою, що гурт, що володіє такою вірусної популярністю, отримав досить низьку оцінку глядачів. Але цьому є очевидне пояснення. Змушений констатувати той факт, що проблеми з живим виконанням, які виникли у KAZKA в минулому Нацвідборі, як і раніше актуальні. Тут скоріше справа не тільки в інтонуванні, але і в хвилюванні на сцені», – написав Філатов.

KAZKA -------------- KAZKA отримала від мене 5 балів. Це середній бал за виступ, який я виніс, грунтуючись на тому, що побачив і почув, сидячи в залі. Для багатьох стало несподіванкою, що група, що володіє такою вірусної популярністю, отримала досить низьку оцінку глядачів. Але цьому є очевидне пояснення. Змушений констатувати той факт, що проблеми з живим виконанням, які виникли у KAZKA в минулому Нацвідборі, як і раніше актуальні. Тут скоріше справа не тільки в інтонуванні, але і в хвилюванні на сцені. Активне посилання на статтю в сториз. Фото: Андрій Максимов Стиль: @lesiapatoka Аксесуари: @gara.ua #eurovision #нацвідбір2019

Публікація від The Maneken (@themaneken)

Як повідомляв УНІАН, після закінчення другого півфіналу було проведено жеребкування, в результаті якого визначився порядок виступу конкурсантів у фіналі Нацвідбору.

Отже, у фіналі конкурсанти виступатимуть у такому порядку:

1 – Freedom jazz

2 – YUKO

3 – MARUV

4 – Brunettes Shoot Blondes

5 – KAZKA

6 - ANNA MARIA.