Стали відомі цікаві подробиці про колишній шлюб Пугачової / фото fan-club-alla.ru

Колишній чоловік Алли Пугачової (у 1977-1981 роках), радянський режисер і сценарист Олександр Стефанович розповів про розлучення із зіркою.

Екс-чоловік Примадонни розповів, що під час шлюборозлучного процесу в залі суду співачка заявила, що він з неї знущався - змушував худнути, пише "Комсомольская правда".

За словами Стефановича, коли артистка кидала курити, її починало "розносити".

Відео дня

Читайте такожАллі Пугачовій поставили страшний "діагноз" напередодні ювілейного концерту

"Щоб привести її у форму перед важливими зйомками або виступами, я клав її в Інститут курортології на Новому Арбаті. І там досить успішно боролися за допомогою дієти і фізіотерапії із зайвою вагою, вона одразу ж приходила в форму. Їй там препарати давали, вони стабілізували її вагу. То на два тижні поміщав Аллу туди, а то й місяць вона там лежала. У середньому втрачала близько 10 кіло", - згадує колишній чоловік Пугачової.

Також він згадав смішний епізод під час шлюборозлучного процесу, пов'язаний з цим.

"Коли ми почали розлучатися, ми сказали в суді, що більше не хочемо жити разом. Суддя каже: "Це, може, легковажне рішення, може, вам потрібно подумати. Даю вам три місяці. Повинні бути серйозні підстави, щоб я вас розлучила". Алла обурилася: "Які підстави? Він з мене знущався. Він змушував мене худнути!" Але зараз я згадую це з гумором", – поділився Стефанович.

Раніше святковий концерт, приурочений до ювілею Алли Пугачової, обернувся справжнім скандалом, коли з'ясувалося, що на захід державна організація виділила 40 мільйонів рублів. Експерти вважають, що таке спонсорство – прикриття для корупційної схеми.