Відбулася церемонія інавгурації обраного президента України Володимира Зеленського.

Відео дня

Читайте такожЕкс-лідер гурту "Гриби" напередодні інавгурації звернувся до Зеленського в новому кліпі (відео)

Українські артисти, які підтримали новообраного главу країни під час виборів, у соцмережах висловили свою реакцію щодо його інавгурації.

Українська балерина Катерина Кухар зізналася, що в цей момент знаходилася в США, однак не змогла пропустити інавгурацію.

"Вперше в житті дивилася від початку до кінця інавгурацію... Захоплена! Мене навіть не зупинив американський час (година ночі)! По-людськи, від серця і зі сталевою волею. Таким і має бути справжній чоловік і президент нашої країни", - написала Кухар.

"Вітаю! Дуже сміливий і мужній вчинок", - написала Наталя Могилевська.

"Володимир, дай Бог! Збережемо Україну разом!", - закликав відомий український продюсер Руслан Квінта.

"Сьогодні важливий день! Я завжди мріяв про те, щоб нашою країною керували люди з людським обличчям, з посмішкою, з гордістю за свою Батьківщину, своїх друзів, і кожного, хто живе в Україні. Шлях цієї сім'ї напевно буде коштувати хорошої книги, а може і фільму... Попереду, у них багато безсонних ночей, складних завдань, і звичайно ж нові перемоги для всіх нас! Володимир впорається, його завзятості сили і духу достатньо, і вистачить на трьох! Він точно прийшов зробити свою країну краще, я в це вірю", - написав продюсер і кліпмейкер Алан Бадоєв.

"Вітаємо. Сподіваємося. Віримо", - йдеться в повідомленні Віри Брежнєвої.

"Володимир, дай Бог! Віримо в краще", - пише Світлана Лобода.

"Промова Володимира Зеленського на інавгурації була потужною і чесною! Хочеться вірити тільки на краще! Красива пара президент і перша леді, чи не правда?", - написала продюсер Нателла Крапівіна.

Раніше УНІАН розповів, як Лобода, Полякова, Потап та інші українські зірки привітали Зеленського з перемогою на виборах.