У центрі Києва відбулося відкриття зірки MONATIK'а / фото УНІАН

Сьогодні "Площа зірок" в центрі Києва поповнилася ще одним ім'ям. Відбулося відкриття зірки самого танцюючого співака України та тренера "Голосу Країни" Дмитра Монатіка.

Читайте такожПрем'єр єра року: MONATIK випустив новий альбом "LOVE IT ритм"

Крім фанатів співака на відкритті зірки були присутні його підопічні з шоу "Голос Країни" та "Голос Діти".

Відео дня

Як повідомляє "Інформатор", під овації шанувальників, які прийшли підтримати виконавця, MONATIK поділився своїми враженнями: "Мені б дуже хотілося, щоб цей виріб став не просто абичим. Немає нічого неможливого, потрібно бігти не від проблем, а до мрій. Можливо, що і ваша зірка може з'явитися тут".

"З роботи ходив по цій дорозі, мріяв про щось, а тепер тут відкрили зірку з моїм ім'ям. Просто вірте в себе", — додав Дмитро.

"Площа зірок" з'явилася в центрі Києва у 2015 році. Першими, уздовж бульвару Лесі Українки, були закладені зірки діячам культури і кіно: Аді Роговцевій, Володимиру Горянському і зірка пам'яті Богдану Ступці. На вулиці Еспланадній у листопаді 2015 були встановлені зірки українських музикантів, серед яких: співачка Оксана Білозір, гурти СКАЙ та ТНМК і The Maneken. Окрасою третьої сторони "Площі зірок" (Спортивної площі) стали зірки спорту. Першої там засяяла зірка з ім'ям відомого українського боксера за версією WBC, чемпіона світу Віктора Постола.

У 2017 році тут відкрили зірку Ніни Матвієнко на честь 70-річчя співачки. Зірка MONATIK'а стала 23-ю на площі.