Шоу покинула пара Людмили Барбір та Дмитра Жука / фото instagram.com/tanci1plus1

На каналі "1+1" відбувся дев'ятий прямий ефір нового сезону проекту "Танці з зірками", темою якого став вечір кохання.

Усі учасники шоу сьогодні виходили на сцену з маленькими танцівниками та демонстрували розкішну хореографію. Але до наступного ефіру пройшло лише сім пар.

Читайте такожТіна Кароль ледь не "загубила" груди у сукні зі сміливим декольте (фото)

Цього разу до зони ризику потрапило три пари: Даніель Салем з Юлією Сахнєвіч, Олексій Яровенко з Оленою Шоптенко та Людмила Барбір з Дмитром Жуком.

Так, починаючи з минулої неділі, дві пари які набрали найнижчу суму балів, боролися за можливість залишитися в проекті, їм довелося продемонструвати танець, який став для них сюрпризом. Так, за шанс виступити у десятому ефірі довелося боротися Людмилі та Даніелю, які одночасно мусили станцювати танець-сюрприз, а саме джайв.

В результаті рішення суддів після танцю за життя шоу зі сльозами на очах покинула пара Людмили Барбір та Дмитра Жука, які шоу виконали запальну самбу.

Відео:

Далі пройшли Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров; Олена Кравець і Макс Леонов; Даніель Салем і Юлія Сахневич Ксенія Мішина і Женя Кот; Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук; Олена Шоптенко та Олексій Яровенко; Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар - Михайло Кукуюк і Ліза Дружиніна.

Нагадаємо, на проекті "Танці з зірками" з'явився четвертий постійний суддя. Ним стане знаменитий балетмейстер, народний артист України Григорій Чапкіс, який у минулому випуску виступав в якості запрошеного експерта.