Примадонна радянської та російської естради Алла Пугачова здивувала своїх фанатів, з'явившись у новому відео помітно помолоділою і з новою зачіскою.

Відео дня

Читайте також"Шок-контент!": Алла Пугачова здивувала зовнішнім поглядом на новому фото

Ролик з артисткою опублікований на одній з її фан-сторінок в Instagram. На ньому Алла Борисівна по-новому уклала волосся: вона підібрала кучерики на одну сторону, що, безсумнівно, освіжило зовнішній вигляд зірки й "відмінусувало" пару років.

Для кадру Примадонна обрала нюдовий макіяж, зробивши в ньому акцент лише на очі. Доповнила молодіжний образ Пугачова масивними прикрасами на пальцях та шиї. Видно, що на ній пальто у трендових тонах.

На відео співачка позує з російською актрисою театру й кіно Іриною Розановою та вітає на камеру її доньку Анну.

"Аллі Борисівні дуже довге кучеряве волосся пасує, молодить дуже", "Пугачова така молодиця", "Яка ж ви, Аллочко Борисівно, класна і гарненька", - пишуть в коментарях до запису.

Згодом фото з Примадонною в такому ж образі з'явилося на її сторінці в Instagram. Щоправда, на світлині вона позує з російським модельєром Валентином Юдашкіним.

"Сьогодні з Валею Юдашкіним плюнули на дієту й наїлися "від пуза". Тепер світимося від щастя", - підписала знімок Пугачова.

Раніше в мережі з'явилося фото Алли Пугачової та її доньки Крістіни Орбакайте, на якому обидві співачки позують без макіяжу.