Дженніфер Еністон / REUTERS

Найпопулярнішою персоною в соціальних мережах серед акторів і акторок у США стала Дженніфер Еністон.

Про це йдеться в рейтингу аналітичної компанії MVPindex, опублікованому журналом The Hollywood Reporter.

Рейтинг був сформований на основі вивчення уподобань користувачів найпопулярніших соцмереж за календарний тиждень, що завершився 29 жовтня. При побудові списку бралися дані з Facebook, Instagram, Twitter і YouTube.

Відео дня

Свій обліковий запис в Instagram Еністон зареєструвала в середині жовтня. Перша публікація - спільне фото з акторами серіалу "Друзі" - набрала шість мільйонів лайків за перші десять годин. За добу на сторінку акторки підписалися майже чотири мільйони користувачів, зараз на її аккаунт в Instagram підписані 18 мільйонів людей.

Читайте такожДженніфер Еністон заявила про розлучення з чоловіком

Друге місце рейтингу посів Дуейн Джонсон на прізвисько "Скеля", третє - акторка Лілі Рейнхарт. У п'ятірці також Каміла Мендес і Гебріел Юніон. Далі розташувалися Джордж Такей, Меделін Петш, Пріянка Чопра, Ніна Добрев і Емілі Ратаковскі.

Дженніфер Еністон найбільш відома як виконавиця ролі Рейчел Грін у популярному серіалі "Друзі", за яку вона була відзначена преміями "Еммі" і "Золотий глобус". Вона також знімалася у фільмах "Марлі і я", "Обіцяти - не означає одружитися", "Нестерпні боси". Раніше Еністон потрапила в список найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, заробивши за рік $28 млн.

Раніше УНІАН повідомляв, що журнал Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних акторів за останні 12 місяців. Список, опублікований на сайті видання, очолив Дуейн Джонсон.