Джон Ледженд \ REUTERS

Відомого американського співака, володаря премії "Греммі" і "Оскар" Джона Ледженда визнано найсексуальнішим чоловіком року за версією журналу People.

Читайте такожНа весілля принца Гаррі приїхали Джордж Клуні, Ідріс Ельба і Девід Бекхем

Відзначається, що сам 40-річний виконавець відчув безліч емоцій, коли він вперше почув про свій новий статус, передає ТСН. "Я був схвильований, але в той же час трохи наляканий, тому що це великий тиск. Всі будуть розбирати мене по шматочках, щоб подивитися, чи достатньо я сексуальний, щоб носити це звання", - зізнався артист виданню.

Відео дня

Також Ледженд зазначив, що надати йому такий титул відразу після Ідріса Ельби, якого було визнано найсексуальнішим чоловіком минулого року, було несправедливо.

Оригінально привітала співака з почесним званням найсексуальнішого чоловіка планети, його дружина-33-річна популярна модель і телеведуча Кріссі Тейген. "Я здійснила свою мрію, щоб бути разом з найсексуальнішим чоловіком у світі! Яка честь! Ти пройшов довгий шлях, малюк", - написала вона в своєму Instagram.

Видання People щорічно визначає найсексуальнішого чоловіка починаючи з 1985 року. Першим, хто удостоївся такого звання став актор Мел Гібсон, якому тоді було 29 років.