Герцоги Кембриджські / фото REUTERS

На телеканалі BBC вийшов різдвяний випуск шоу популярної британської кулінарної письменниці Мері Беррі. Його гостями стали Кейт Міддлтон і принц Вільям. Кембриджі разом з телеведучою приготували святковий обід для волонтерів та працівників благодійних організацій, які будуть працювати в Різдво.

Напередодні програми телеканал ділиться тизерами, в одному з них Кетрін розповіла, як Вільям залицявся до неї, пише Еlle.ua.

Читайте такожПринц Вільям і герцогиня Кейт приготували різдвяні частування під час телешоу

Відео дня

Герцог і герцогиня Кембриджські зустрілися під час навчання в університеті Сент-Ендрюс.

«Під час навчання в університеті він готував десятки страв. Думаю, тим самим він хотів справити на мене враження, Мері! Спагетті болоньєзе та інші такі штуки. Так і сьогодні він іноді готує. Наприклад, йому дуже вдаються сніданки», - розповіла Кетрін.

Однак принц Вільям її перебив і сказав, що не вміє готувати від слова «зовсім»: «Мері, насправді я можу тільки заварити чай. Кетрін єдина з нас, хто здатний готувати».

Ще один цікавий факт: одного разу в університеті Кейт Міддлтон підробляла офіціанткою або, швидше, барменом (але це було зроблено заради благодійності, і саме нею Кейт продовжила займатися уже в статусі герцогині): "Я була жахлива. Це був тимчасовий бар, створений в рамках благодійної акції Action on Addiction в Ліверпулі. Один раз я там не накрила шейкер кришкою, і у мене все розлетілося по стелі".

Раніше УНІАН писав, що герцоги Кембриджські розповіли, що подарують дітям на Різдво.